gojda 11.09.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 WITAM SERDECZNIE!!!jestem tu pierwszy raz i gorąco was proszę o pomoc.Planuję dach koloru grafitowego ,elewacja kremowa /odcienie/,okna brązowe , taras kostka granitowa/szara/... i tu już skończyła się moja pomysłowość na kolor cokołu ??? nie wiem jaki kolor filaru i z czego??? ....proszę o poradę i podpowiedzi z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gojda 11.09.2007 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 WITAM SERDECZNIE!!!jestem tu pierwszy raz i gorąco was proszę o pomoc.Planuję dach koloru grafitowego ,elewacja kremowa /odcienie/,okna brązowe , taras kostka granitowa/szara/... i tu już skończyła się moja pomysłowość na kolor cokołu ??? nie wiem jaki kolor filaru i z czego??? ....proszę o poradę i podpowiedzi z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 12.09.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dużo na temat doboru kolorów elewacji jest we WNĘTRZACH, łącznie ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 12.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 gojda, witając mam uwagę: po co zaraz taki dramatyczny tytułdo tak zwyczajnej sprawy ? Już dawno ustalono na wszelkich forach,żeby tytuł chociaż w przybliżeniu określał sprawę. Bez obrazy, ułatwiajmysobie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gojda 12.09.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 przepraszam to się więcej nie powtórzy /postaram się zmienić/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 12.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Spróbój za pomoca progamu komp do kolorowania elewacji i innych elementów zew domu. Są takie programy, kiedy ś był nawet dołączony do MURATORA. napewno widziałem też na stronie jednego z producentów systemów ociepleń budynków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 daj klamrę zamknij grafitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gojda 12.09.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 witam....mam rozumieć ,że cokół zrobić grafitowy, a co z filarem jest jeden i nie wiem jaki kolor i czy w kwadracie ,czy okrągły w kolorze elewacji?zaproponujcie mi coś ...plissskaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 12.09.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 witam....mam rozumieć ,że cokół zrobić grafitowy, a co z filarem jest jeden i nie wiem jaki kolor i czy w kwadracie ,czy okrągły w kolorze elewacji?zaproponujcie mi coś ...plissskaaa Co prawda nie da sie malować w kwiatki, ale można sie pobawić http://www.lipinscy.pl/color_change.xml?&page=1&id=54924 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gojda 12.09.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 żartowniś ślicznie dziękuję za stronkę /pobawię się troszkę/ ,ale balustrad i tak tam nie ma ....może coś od siebie propozycje na filar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 cokół z granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm 13.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 cokół z granitu Filar też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts