Gość M@riusz_Radom 17.09.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 enickman napisał: warzone wykształceniem: Nie chciałbym się czepiać .. Ja bym głosował na JKM - lepiej nie będzie, ale na pewno śmieszniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 17.09.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 M@riusz_Radom napisał: enickman napisał: warzone wykształceniem: Nie chciałbym się czepiać .. Ja bym głosował na JKM - lepiej nie będzie, ale na pewno śmieszniej dobre przyniosę zaświadczenie o dyslekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 19.09.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 wyniki zaczynają wyglądać tak jak przewidywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a moze Zjednoczenie Budujacych Polakow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 20.09.2007 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 jacekp71 napisał: a moze Zjednoczenie Budujacych Polakow ?? a może tak przekonać do swoich poglądów swoje ekipy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 21.09.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja planuje na PO aczkolwiek czy cos to zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 21.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 enickman napisał: Czy fakt, że budujemy dom ma wpływ na nasze wybory? Jakiś wpływ pewnie ma, choć na budowie życie się nie kończy. Chyba? Oddam głos na PO... Czy teraz zainteresuje się mną prokuratura??!! Serio mówiąc, zwracam uwagę jeszcze na kogo personalnie głosuję, i dlatego wkurza mnie brak jednoosobowych okręgów wyborczych. Potrwałoby to kilka lat, ale myślę że poziom politykierów by się podniósł, a rankingi wywróciłoby to do góry nogami. Teraz wielu się prześlizguje, kontrolować ich doknania trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 21.09.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 enickman napisał: jacekp71 napisał: a moze Zjednoczenie Budujacych Polakow ?? a może tak przekonać do swoich poglądów swoje ekipy budowlane? I hasło wyborcze: "3 RAZY TAK!!!" Materiały budowlane bez VATU! TAK! Kredyty 0% na budowę domu! TAK! Kataster jest brzydki? TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 21.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jak dla mnie to rządzą nami sami pajace, dla których najważniejszy jest interes własnej partii, brakuje mi autorytetów i ludzi, którzy jednoczyliby się aby wspólnie do czegoś dojść. A tu co? Tylko pyskówka i wyciąganie brudów. Najgorsze, że wyszli ze społeczeństwa co źle świadczy też o nas wszystkich. Dochodzę do wniosku, że każdy z nas biorąc się za politykę też utonie w tym szambie nawet jeśli miał głowę pełną ideałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 24.09.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 z jednej strony masz racjez drugiej jest trochę odwrotnie - to społeczeństwo wybiera hasła, które mu bardziej odpowiadają - wybiera tych co owe brudy wyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciesiel 09.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja jak zawsze na UPR w tych wyborach w LPR'ze.WOLNOŚĆ WŁASNOŚĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ http://pl.youtube.com/user/UPRTV http://www.upr.org.plhttp://www.kwlpr.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 09.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 enickman napisał: Czy fakt, że budujemy dom ma wpływ na nasze wybory? Baaa. Wpływ ma nawet fakt jakie forum czytamy - Sondaże czy Wymiana Doświadczeń. Tam jest taka sama ankieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 11.10.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 2x POtzn. i ja i mąż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 11.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nie wiem czy zagłosuję.......cholera ktoś mi schował dowód !!!???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.10.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja głosuję :POrothermJ A może zerkniesz pod "kreskę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmartaf 11.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 11.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 UPR - to znaczy ja głosuję (M) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 12.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 lpr tzn upr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 12.10.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Po dzisiejszej debacie nikt nie powinien mieć wątpiwości.Albo idziemy do przodu albo wyciągamy z szafy stare trupy.mnie NIE INTERESUJE TO CO BYŁO!!!To jest dla historyków.Dla mnie jest ważne dziś a jeszcze ważniejsze jutro a najważniejsze pojutrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 13.10.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Yatza napisał: ........... I hasło wyborcze: "3 RAZY TAK!!!" Materiały budowlane bez VATU! TAK! Kredyty 0% na budowę domu! TAK! Kataster jest brzydki? TAK! http://images14.fotosik.pl/2/a5e14f6f3bcde19b.gif W całej rozciągłości popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts