Redik 07.03.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Witam, wlasnie odebralem mieszkanie. W srodku stan surowy, na podlodze beton, drzwi standarowe, podobno wzmacniane blacha i jeden zamek yalowski. No i trzeba by zaczac cos robic w srodku mieszkania, przerzucic czesc swoich rzecz itd. No ale dobrze by bylo mieszkanie jakos zabezpieczyc... Sa chyba takie opcje:1. Wymiana yala - srednie, taki zamek bez klucza otwiera sie w 15 sekund2. Wymiana yala + dostawienie GERDY - w porzadku ale jesli pozniej bede chcial wymienic drzwi na antywlamaniowe to co??? 3. Wymiana calych drzwi na antywlamaniowe - wydaje sie najrozsadniejsze ale nie mam podlogi - czy mozna wymienic drzwi w takiej sytuacji?Co o tym sadzicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Jak najbardziej,pod warunkiem,że zawiasów nie zakotwisz w podłodze.Fredek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redik 07.03.2002 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Jak najbardziej ale co??? Znaczy ktora opcja wg Ciebie jest najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.03.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Wydaje mi się, że spokojnie możesz wymienić sobie drzwi.Jak odbierałam mieszkanie to miałam zamontowane drzwi antywłamaniowe, które mają 1 bolec wchodzący w podłogę. Dostałam do tego tulejkę na ten bolec, którą po docięciu na długość wpasowałam w polożone później płytki. Nie wylewałam żadnej masy samopoziomującej bo nie kładłam klepki i nie musiałam podnosić poziomu podłogi w przedpokoju - płytki były kładzione bezpośrednio na wylewkę.Pozdrawiamdziuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redik 07.03.2002 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 No dobra, czy macie jakies namiary na firme w W-wie ktora przyjedzie, obejrzy, wroci z drzwiami i GERDA i to wszystko rozsadnie zamontuje? No wiecie, taka kompleksowa obsluga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.03.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Może by tak Bartycka??? Lub sama Gerda, wiem, że transpot mają gratis. Wczorajsza Wyborcza dodatek Dom i kupa ogłoszeń!!!PowodzeniaPS a co to za developer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redik 07.03.2002 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Oczywiscie JW..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.03.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Miałam takie dziwne przeczucie.... może powinnam zostać wróżką???? I ogólnie jak wrażenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redik 07.03.2002 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 To nie przeczucie, tylko statystyka - buduja zdecydowanie najwiecej. A wrazenia: mieszkanie w srodku wykonczone bez zarzutu, wszystko rowne itp... Oczywiscie przy zalatwianiu to czeski film - nikt nic nie wie ale to chyba zaleta takich molochow budowlanych. W sumie naprawde w porzadku, firma uczy sie na bledach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.03.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Najważniejsze, że jesteś zadowolony. Teraz czeka Cię rozkosz wykańczania!!! Są już pomysły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redik 07.03.2002 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Pewnie ze sa, tyle tylko ze ciezko to jakos ustawic w czasie, tzn co powinno byc zrobione najpierw, co musi poczekac itd. No i wychodzi na to ze musze zaczas od drzwi, potem podloga, na koncu kuchnia i lazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Tak to bywa z rozkoszą. Popieram rozwagę. Trzeba z umiarem, a nie rzucać się jak szczerbaty na suchary.Fredek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.03.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Ja wybrałam opcję mieszkaj i wykańczaj. Mam podłogę w kuchni, ppokoju i łazience. Z pokojem czekam na koniec bo chcę wykładzinkę. Teraz na topie jest łazienka tzn. glazura bo reszta jest już podłączona i działa. Potem kuchnia no i na końcu pokój. A jak się zrobi cieplej to w międzyczasie zajmę sie balkonem!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts