Lataren 12.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dziś spotkałem sie z opinią, że jak się sadzi cos w ogrodzie to wokół tego układa się agrowłokninę i zasypuje ziemią. Chciałbym tymi słowami rozpocząć dyskusję co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 12.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 wolałabym położyć papę - trwalsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.09.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A niby o czym tu dyskutować ?Może wybetonować i takie dziurki na roślinki zostawić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 13.09.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A rośliny najlepiej plastikowe w dowolnie wybranych kolorach oraz kształtach i „kwitnące" przez okrągły rok No i nie zapomnieć o plastikowych zwierzętach (bociany, psy, kaczki, sarenki itd.) .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A rośliny najlepiej plastikowe w dowolnie wybranych kolorach oraz kształtach i „kwitnące" przez okrągły rok No i nie zapomnieć o plastikowych zwierzętach (bociany, psy, kaczki, sarenki itd.) .. a siusiający Amorek pasowałby do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 14.09.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A rośliny najlepiej plastikowe w dowolnie wybranych kolorach oraz kształtach i „kwitnące" przez okrągły rok No i nie zapomnieć o plastikowych zwierzętach (bociany, psy, kaczki, sarenki itd.) .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.09.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja właśnie wywalam z całego ogrodu tam gdzie jest widac powolniejszy wzrost roslin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 14.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja właśnie wywalam z całego ogrodu tam gdzie jest widac powolniejszy wzrost roslin u sąsiada tuje szmaragdy - w przekroju ziemia , linia kropelkująca agrowłóknina, kamloty ..... i przyrost w tym roku około 30-40 cm - sadzone w maju !!! myślę , ze problem w braku podlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 14.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 chyba nie zraszcze trawnika, linie kroplujace, zmgławiacze, podlewcze igiełkowe ( pod kazda rośline ) etc Szmaragdom wystarczy woda i w miare dobra gleba, przyrost szmaragdów chyba normalny ja mówię o roślinach rosnących na jednej wyspie 2 takie same jedna jast 2 x większa , jedna miala agrowlóknine druga nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 14.09.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 chyba nie zraszcze trawnika, linie kroplujace, zmgławiacze, podlewcze igiełkowe ( pod kazda rośline ) etc Szmaragdom wystarczy woda i w miare dobra gleba, przyrost szmaragdów chyba normalny ja mówię o roślinach rosnących na jednej wyspie 2 takie same jedna jast 2 x większa , jedna miala agrowlóknine druga nie no to jest argument chyba , że pod jedną ciągle pies sika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts