Rena Lipinska 12.09.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 muszę zdecydować o kolorze dachówki. Wybraliśmy Bogen, ale waham sie między brązem a rubinem. Chętnie zobaczyłabym dach w takim kolorze lub przynajmniej zapoznałabym sie z wrażeniami właścicieli domów z takimi dachami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 14.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Zapraszam do mojego dziennika budowy - Bogen brąz (nazwa handlowa jest ). Wygląda super, mam wycieczki pod dom i wiele osób po oglądaniu zdecydowało się właśnie na tą dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 16.09.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Pięknie dziękuję za bogaty materiał poglądowy. Już zdecydowałam się także i dzieki Państwu. Mam tylko jeszcze jedno pytanie? czy bardzo rzuca się w oczy angobowanie błyszczące w porównaniu z angobowaniem Creatona? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 16.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ja mam Bogen głęboka fala premium miedziana angoba - tak się to chyba nazywa. Jest niewątpliwie bardziej błyszcząca niż Creaton na dachu domu po drugiej stronie ulicy. A wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 27.09.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Czy jest ktoś z Krakowa i wie gdzie można kupić dachówkę Bogena? Z tego co ja się "rozglądam" to ma je tylko podwyszyński i skład na ul. Cystersów. Mała konkurencja... może wiecie gdzie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 30.09.2007 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 napisałam do przedstawiciela Bogena w Polsce i przesłali mojego maila do najbliżej położonego składu budowlanego. Niestety nie mieszkam w okolicach Krakowa, więc nie mogę Panu podpowiedzieć (Warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts