malarz_nie_malarz 13.09.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 czy można przyklejać płyty g-k na sufit?Sufit zrobiony jest z hmm z pustaka Teriva.Da rade do niego cokolwiek przykleic czy odradzacie mi to?Bo tynki odpadaja dlatego gdyz nie ma wolnej ekipy a mi potrzeba zrbic to jak najszybciej...Na stelaz tez nie bardzo bo jest tam i tak juz dosc nisko 250cm po wylewce, no chyba ze na listwy drewniane ale to tylko jakies 2cm ale to pewnie zly pomysl.Bo ciezko wywiercic cos w tym stropie bo to kruche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 kleic nie mozna, zrob stelaz, wystarczy zejsc na np 4cm, i bedziesz mial gladki, ladny sufit. pomaluj na bialo i nawet nie zauwazysz ze jest cos nizej niz bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malarz_nie_malarz 13.09.2007 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a tynk gipsowy plus zbrojenie ze siatki??tylko jaka siatke dac moze bc zwykla z docieplenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.09.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja bym nie widział problemu z klejeniem płyt. każdą płytę przykołkowałbym tylko kilkoma kołkami sm. zribiłem tak na skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts