Hubetr 13.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam.Zamierzamy wraz z żoną postawić dom.Ma on stanąć na działce rolnej należącej obecnie do mojego teścia, więc będzie on budowany jako siedlisko mojego teścia- żeby było zgodnie z prawem:)W późniejszym czasie teściu ma nam odpisać dom wraz z działką na której stoi. I tu mam zapytanie: W jakim najwcześnieszym etapie wykonastw domu może zostać nam odpisany?Chodzi o to aby pozwolenie na budowę nie wygasło wraz ze zmianą właściciela gruntu i domu?Czy stan surowy zamkniety kwalifikuje się juz do tego czy musi to być budynaek nadający się już do zamieszkania (ogrzewanie, minimalne warunki mieszkaniowe itp) ????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zadaj pytanie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts