Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak ustawić emblemat?

stokrotka 2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a avatary u innych osób widzisz ?

wchodzisz w profil [na górze strony, przy 'CZAT']

tam na dole strony masz miejsce na avatar

wklejasz linka i "Wyślij"

poniżej obrazek - zrobiłem to na chwilę w moim profilu

UWAGA: kiedy dodasz linka, nie zobaczysz obrazka

z kolei przy ponownym wejściu powinien być obrazek, a linka już nie

http://images13.fotosik.pl/120/b8db798d341543f4.jpg

Znikł mój awatar...Rano był, teraz nie ma...W profilu nie ma miejsca na wstawienie !!! Nie ma miejsca na wpisanie zewnętrznego emblematu...Co się stało ?

Jeśli nic nie zmieniałaś, nie wstawiałaś nowego, np. bardzo dużego obrazka, to nie bardzo wiem co się mogło stać.

Pamiętam, że ostatnio miałaś chyba zdjęcie aparatu ortodontycznego na zębach. Może komuś się to nie spodobalo :roll:, bo brak panelu do wstawienia avatara świadczyłby o ingerencji Admina [Redakcji].

Dla pewności najlepiej spytać, co się dzieje, na priwa

http://forum.muratordom.pl/privmsg.php?mode=post&u=73

lub na maila

[email protected]

Nie zmieniałam go...chociaż insynuowano mi, że wywołuje obrzydzenie... :o Zupełnie nie rozumiem, jak mogą wywoływać takie reakcje zęby (ludzkie!)...Czy w związku z tym powinniśmy się uśmiechać tak, żeby nie otwierać ust ?? Tak do tego podchodząc powinniśmy nie patrzeć na pośladki (też widoczne w emblematach na Forum), biust opięty cienką bluzeczką, a może nogi powyżej kolan ??? Brnąc dalej pryszcze są obrzydliwe, ale czy to oznacza, że od nastolatka obsypanego od czoła po brodę mamy odwracać głowę ?! Zdaje się, że jakaś ręka z góry zablokowała mi wstawianie w ogóle emblematu :evil: . Tak, jak radziłeś napisałam do Admina...Chociaż nie rozumiem, z czego powinnam się tłumaczyć...

Nie zmieniałam go...chociaż insynuowano mi, że wywołuje obrzydzenie... :o

tak bywa, że niektórym różne dziwne rzeczy przeszkadzają..

Teraz jest alternatywa wobec obowiązującej cenzury na Forum...

;)

może obecny, taki przaśny, niemal discopolowy, zaspokoi wyrafinowane gusta krytykantów 8)

majac jednak na względzie statystyki spróchniczenia w kraju mam nadzieję, że to placebowaty słodzik albo atrapa :roll: ;)

• 3 weeks później...
a ja mam dalej klopot a dodanie fotki

[...]

dzieki za podpowiedz co robie zle

myslę, że wina tkwi w kolejnych odniesieniach w linku, być moze też w ich długości

w pierwszym przypadku jest to także link do strony, a nie bezpośrednio do zdjęcia

jeśli chcesz umieścić jako avatar zdjęcie drugie, zapisz je na komputerze, następnie wrzuć np. na fotosik, stamtąd pobierz kod "Bezpośredni link do zdjęcia" [na dole, pod innymi linkami] i umieść go w "Panelu kontrolnym emblematów"

jesli w avatarze chcesz umieścić zdjecie pierwsze, trzeba je najpierw zmniejszyć do szerokości nie większej niż 150 pikseli

i dalej jak w pierwszym przypadku