redek 24.07.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Hej, czy ktos moze mi doradzic najlepszy srodek do pomalowania (i sensownego zabezpieczenia) drewnianej podbiciowki oraz innych drewnianych elementow ganku (slupy, belki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sirma 24.07.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 mój ojciec pomalował werandę 10 lat temu (dwoma warstwami) drewnochronem. Do dzisiaj konstrukcja jest zabezpieczona i nie wymaga jak narazie ponownych prac.Zamierzam na mojej budowie elementy drewaniane zabezpeiczać również tym środkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WTL 24.07.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Drewnochron a na to lakierobejca (maluje się tym okna drewaniane).Efekt niezły, ale nie jest to tanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts