malagocha 13.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie Na dzien dzisiejszy mam lekko zachwaszczona dzialeczke w pod Wrocławiem, mnostwo pomyslow i jeszcze wiecej pytan. Ilosc informacji jaka wyczytalam przez ostatnie pare tygodni na forum przyprawia o zawrot głowy......nie mamy jescze ostatecznego projektu, ale rodzi sie powoli .... Mysle ze w najblizszym czasie pozwole sobie nie raz i nie dwa skorzystac w rad bardziej doswiadczonych... malagocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witaj na forum imienniczko zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 małgocha, Witaj i pytaj, pytaj, pytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 13.09.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witaj wprawdzie ja nie imienniczka,ale...tez na "m" ps.i tez mam zachwaszczona dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malagocha 14.09.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 dzieki za mile przyjecie i do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 To ja też na koniec witam i też na m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja nie na M, ale za to Wrocławianka witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts