stokrotka 2 13.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam przymierzam się do budowy Stokrotki 2dr http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/stokrotka_2/default.asp?id=166 czy ktoś może ją budował albo też zamierza??? a może ktoś ma jakieś doświadczenia w budowaniu jej murowanej wersji - Sopran???? co sądzicie o tym projekcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotka 2 13.09.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 co do soprana widzę że jest osobny topic o tym a co jego wersją drewnianą - stokrotką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotka 2 20.09.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 nikt nie buduje tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotka i Czarus 24.05.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 czesc , kupilismy ten projekt teraz czekamy na pozwolenie . jestesmy ciekawi jak wyglada Twoj domek . jak sie mieszka. jezeli moglabys wyslac nam jakies fotki bylibysmy Ci wdzieczni.pozdrawiamy Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtm72 16.12.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Cześć,Ja mam już pozwolenie i na wiosnę będę ruszał z budową.Wam już udało się postawić? Proszę o jakieś informacje jak przebiegała budowa, trudności, sposób ogrzewania? Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1972 20.09.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ja postawiłem domek Stokrotka 2 w konstrukcji szkieletowej w lewym odbiciu w 2008 roku . Jeśli postawiłeś podobny domek możemy wymienić się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts