Bezdomna 15.09.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Mi zostały dwie palety, a skoro mała podaz ponoć, to jak to przechować? Jak widać na zdjęciach, leżą sobie elegancko w miejscu, gdzie ma być taras. Nie przeniosę całości, muszę po jednym przenieść. Sprzedam takie rozrzucone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 15.09.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 hej bezdomna, przeczytaj prosze post krzysztofika (powyzej) .... bo i tobie srowniez sie myli relacja popyt - podaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Robert_K 16.09.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cieniutki popyt oczywiście W sumie może z 1 paletke zostawie sobie np. na obudowę kominka, wanny, murek w kotłowni itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 16.09.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Rzeczywiście, a tak sie starałam, żeby się nie pomylić Kiepski za mnie budowlaniec, a ekonomista jeszcze gorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts