Jagna 24.07.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Super, że zaczęłaś pisać. Będę stałą czytelniczką Powodzenia, Magdula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.07.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Madzia, gratuluje rozpoczecia pisania dziennika ( nastepny dziennik do stalego czytania ), sadzac po poczatku, to potrafisz pisac interesujaco, wiec nie moge sie doczekac dalszych odcinkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 24.07.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Fajnie się czyta: a więc masz juz prąd, wodę , gaz w planach - a co z kanalizacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 24.07.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Witaj. Widzę, że zaczynasz odwrotnie niż ja. Wodę założyli mi na 14 dni przed wprowadzeniem się. Jakie plany na ten rok. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.07.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Piękny domek wybraliście, urzekł mnie zwłaszcza taras............ Trzymam kciuki za powodzenie budowy i czekam na dalsze opowieści w dzienniku. Pięknie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 25.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dziękuję Wam wszystkim za zachętę - oby tylko było O CZYM pisać! Myrmota, o kanalizacji jeszcze niechybnie będzie, bo to osobny temat . Kodi, w tym roku mają być fundamenty. Rozmyślamy też na zakupem materiałów na cały stan surowy (Vacik). Czas pokaże co z tych planów wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 25.07.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dołączam się do stałej grupy czytelników, rzeczywiście pięknie piszesz o tej naszej "budowlanej niedoli" A jak w przyszłym roku mury będą się piąć do góry... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 25.07.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 *. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 27.07.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Jednak można, bo jesteśmy. Oczywiście w momencie gdy przekażemy wodociąg na własność przedsiębiorstwu wodociągów, rzeczywiście nie wyekzekwujemy już nic od przyszłych użytkowników. Ale do tego czasu nikt się nie podłączy bez naszej zgody. Zapewniam Cię, że tak jest. (Natomiast rzeczywiście nie można być właścicielem kawałka sieci energetycznej - tu przepisy są inne). Nie wiem jak to było u Ciebie, podejrzewam że sytuacja była nieco inna. Przedsiębiorstwo wodociągów oczywiście naciska zawsze na natychmiastowe przekazanie im nowego odcinka sieci i przeważnie ludzie, którzy się zrzucają na wodociąg, godzą się na to - na własną niekorzyść, bo jak widać po tym co napisałeś, poczucie przyzwoitości jakoś nie podszeptuje późniejszym "przyłączanym" żeby cokolwiek zwrócić "fundatorom". Właśnie tego chcemy uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.07.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Magmi dzienniczek interesujący, projekt bardzo mi się podoba, toż to jest moja Irma tyle, że z poddaszem. Świetnie odpisałaś na post dotyczący podłaczenia się do czegokolwiek. Ludzie naprawde czasami nie mają przyzwoitości i nie liczą się z nikim, uważając że są super zaradni i sprytni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 01.08.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Magmi Twoje opowieści są ... perfekcyjne.Gratuluję (i zazdroszczę) mistrzostwa w słowie i życzę w budowaniu.Z niecierpliwością czekam na następną opowieść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 02.08.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Dzięki! Mamy zamiar zacząć budowę we wrześniu - oby się nic nie obsunęło - oj pewnie będzie o czym pisać... Już zaczynam mieć stracha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.08.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Magmi, dziś zajżałam w twój dziennik.... Przeczytałam cały jednym tchem, czyta się extra (cisnęło mi się na klawiaturę inne słowo, czasami wyrażające bezgraniczne uznanie, ale pewnie redakcja by wycieła, hihi ) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 04.08.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Magmi teraz my trzymamy za was kciuki, no i czujemy się zaproszeni na oglądanie pierwszego kawałka WASZEGO DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 05.08.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Siewonka, no masz, oczywiście że jesteście zaproszeni! Jak tylko coś zacznie z ziemi wystawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 06.08.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 A pozwolenie już macie?Jakoś nic o tym nie piszesz czyżby wasz Urząd był taki szybki i bezproblemowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.08.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Nasz urząd (starostwo powiatowe) nie lubi pośpiechu. "Już" po miesiącu od złożenia wniosku dostaliśmy zawiadomienie o wszczęciu postępowania. Od tego momentu wszystko ma podobno pójść piorunem. Ciekawe co to znaczy w interpretacji starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 08.08.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Magmi ja myślę ty się rozejrzyj za Wydawcą jak sprzedaż swoje opowieści to urządzenie domu na pewno wystarczy albo na odstresowujące wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.08.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 super dziennik !!!! czekam na dalsze "kawałki" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 08.08.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Mnie tez sie bardzo podoba, konam ze smiechu. mam nadzieje ze bedziesz pisac regularnie. Zwlaszcza ze najlepsze jeszcze przed toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts