magmi 25.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 No to czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 25.10.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Madziunia, maila dostalismy. Ale sliczniutka z Was rodzinka No to juz sie znamy!!! Postaram sie odpisac jeszcze dzisiaj. A co do pakowania -znam ten bol. Az sie czlowiek dziwi ile szpargalow nazbieral... (my mielismy 30 metrowe mieszkanie, a rzeczy nie chcialy sie zmiescic do 2 piwnic, garazu, nie liczac mebli-sprzedalismy i tych rzeczy, co zabralismy do Norwegii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.11.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No ... magmi, zbliża się godzina zero. Przeglądnęłam jeszcze raz Twój album ze zdjęciami. Bardzo mi się ten domek podoba i proszę o aktualne zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Trzymam kciuki żeby wszystko poszło szybko i sparwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 pakowanie...pakowanie.... mam nadzijeję że wszystko upchacie...trzymam kcuki no i oczywiście że zdążą z kanalizą... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.11.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Madziunia! Sama pomysl - to juz finisz... jeszcze pare dni i bedziecie mieszkac we wlasnym wymarzonym domku! A terazniejszy koszmar pakowania, odejdzie gleboko w niepamiec Z kanaliza na pewno zdaza - najwyzej: bedziecie siusiac w nocniczki i nawozic dzialeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 08.11.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Z tą kanalizą to naprawdę mamy thriller . Ale że człowiek w końcu ze wszystkiego zaczyna się śmiać, wizja życia z nocnikami oraz kąpieli całej rodziny w niemowlęcej wanience (oczywiście kolejnno w tej samej wodzie ) stała się ostatnio u nas w domu ulubionym tematem żartów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.11.2004 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Magdula! Ale super! To JUŻ! A pamiętasz, jak płakałaś, że to jeszcze tyyyyle czasu? To czas tak leci, czy Wy tak szybko się wyrobiliście? GRATULACJE! A co do kanalizaji to jak ruszyli to już zrobią. Będą się spieszyć przed zimą... Nasze szambo się nie spieszy, ale to zawsze tylko szambo Tak więc, świetnie Wam się wszystko układa. Kiedy więcej zdjęć? Hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 08.11.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Jak zamontują nam kuchnię (18 listopada wg planu), pożyczę aparat cyfrowy i nacykam hurtem - mam nadzieję, że jakość wyjdzie lepsza niż ostatnio (skanowałam zwykłe zdjęcia i kolory wyszły koszmarnie). A że to przeleciało - to fakt. Naprawdę, to niesamowitem jak szybko! Pamiętam doskonale Boże Narodzenie dwa lata temu, kiedy dostałam w prezencie projekt - radość, obawy, niecierpliwość, wszystko naraz. Nie śmiałabym wtedy marzyć, że święta 2004 spędzimy już u siebie ! Jaguś, życzę Wam tego samego jak najszybciej i czekam na relację z budowy Podrzutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 To czekamy na te zdjęcia Będzie dobrze już to widzę wielka choinka w nowym domku pieknie Teraz trzeb atrzymać kciuki za kanalizę to trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ale tempo w tej Smolnicy , kanaliza będzie, ale jakby się coś omskło to ja mam wanienkę dziecięcą do wypożyczenia, kolejka skróci się o połowę , tylko co z wodą może pod iglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.11.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 A wyobrażacie sobie te stosy brudnej odzieży po tygodniu mieszkania bez kanalizacji? Bo mi nie starcza chyba wyobraźni... Jamles, co do tempa, to jest tak: są tacy forumowicze (i jest ich wcale niemało), dla których budowanie domu to rodzaj hobby. Budują latami, celebrują każdy etap, mają z tego mnóstwo przyjemności i wcale im nieśpieszno do końca, co w takiej sytuacji jest zupełnie zrozumiałe. Z nami jest inaczej. Od początku budujemy, żeby jak najszybciej zamieszkać, dokończyć co będzie do dokończenia i zapomnieć o budownictwie, amen. A potem żyć długo i szczęśliwie w naszym domu, oddając się zupełnie innym zajęciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.11.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Magmi różne decyzje jak różni ludzie A co do prania to ja sobie mogę to wyobrazić, tylko gorzej potem z poskładaniem tego i wyprasowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.11.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Madzia! Jestem pewna, ze co zaplanowaliscie, to zrobicie Widzac twoje zaangazowanie i ogolny hart ducha to nawet z nawiazka Nie moge sie doczekac, kiedy napiszesz: I TO WLASNIE TEN DZIEN - MIESZKAMY W KLEMENTYNCE i zobacze kolejne zdjecia... Wierny czytelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 10.11.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Och, my też już nie możemy się doczekać. Jak sobie pojedziemy do domu, napalimy w kominku... To nam się wracać nie chce do mieszkania. Gdyby nie ta nieszczęsna kanaliza, to już bysmy się przeprowadzali. Ale nic to, ćwiczymi się tymczasem w cnocie cierpliwości (jest to cecha całkowicie mi obca ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 10.11.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Madzia, widze, ze mamy wiecej wspolnego... u nas w rodzinie to tez Piotrek jest tym glosem rozsadku i cierpliwosci trzymam kciuki, zeby szybko wam ta kanalize zrobili Buziaki dla dzieciakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 no to jutro połączy nas praca u mnie szlifowanie gładzi, dokończenie odprowadzenia deszczówki na ........drogę , przygotowanie frontu robót pod oczyszczalnię, kanliza nie zmieściła się w unijnym budżecie do 2013 albo dłużej PS. Pozd. dla norweskich Miśków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 11.11.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 jamles... dzieki, pozdrawiam rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.11.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Madzia, ale sie mieliscie z tym kominkiem... teraz mozna sie posmiac , ale przez moment pewnie zmrozilo wam krew w zylach. Kiedy ostateczny termin przeprowadzki? Bardzo sie ciesze, ze czujesz, ze to twoj DOM, a nie budowa. Zaczyna sie nowy etap w Waszym zyciu. Trzymam kciuki za bezproblemowe wykonczenie (Klementynki rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.11.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Przeprowadzkę planujemy za dwa tygodnie, w sobotę 27 listopada. Ale dopuszczamy ewentulaną obsuwę o tydzień, gdyby sie okazało że opóźnia się uruchomienie kanalizacji (na razie wydaje się, że nie będzie takiej potrzeby, ale nie mówmy hop...). Pozdrawiam serdecznie wszystkie Miśki. Jak tam pogoda w Norwegii? Czy już macie zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts