Miśki 15.11.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Od kilku dni mamy mroz - kilka stopni ponizej zera, ale blekitne niebo i sloneczko, wiec bardzo przyjemnie. Na jutro zapowiadaja snieg A ja dzis w nocy wyjezdzam do Polski na tydzien do Mamy!!! Niestety tylko na kilka dni W zwiazku z tym nie bedzie mnie na forum, ale jak wroce zaraz nadrobie zaleglosci! Madziu, rob zdjecia. Jestem taka ciekawa jak budowa zmienia sie w DOM! Buziaki dla dzieciaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 16.11.2004 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Madziu, gratulujemy ( z moją lepszą połową) postępu prac, wytrwałosci i czego tam jeszcze. Teraz przed Tobą i rodziną same przyjemności, a ta największa - zamieszkanie we własnym domu!!! Kanaliza to juz pestka zważywszy na to co jest już za Wami. My powoli ruszamy do przodu - zainspirowani i zauroczeni Klementynką oczekujemy od naszego Pana Architekta czegoś równie urzekajacego. Nie mam czasu na śledzenie forum (praca!!!! ), ale Tobie kibicuję (-my) i trzymam (-y)kciuki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 16.11.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kasiu, dziękuję Ci bardzo. Chyba najmilszą stroną pisania tego dziennika jest świadomość, że kilka nieznanych mi osobiście osób z innego końca kraju regularnie go czyta, kibicuje naszej budowie i trzyma za nas kciuki. Bardzo się też cieszę, że nasz entuzjazm Wam się udziela, chociaż tak naprawdę, to myślę, że otwierając po raz pierwszy stronę foum Muratora na swoim komputerze, już mieliście entuzjazmu zupełnie pod dostatkiem . Powodzenia w zmaganiach z materią architektoniczną! Nasz Klementynka była bardzo gruntownie "przestawiana", zajęło to architektowi i nam kilka miesięcy, wiemy jak to jest. Życzę Wam, żeby w wyniku Waszych przemyśleń powstało coś pięknego, harmonijnego, no i wygodnego. Żeby projekt był prawdziwą wizualizacją Waszych marzeń o własnym domu. Mam nadzieję, że się pochwalicie, gdy projekt będzie gotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Magmi cieszę się bardzo że budowa zamieniała się w dom trzyam kciuki za przeprowadzke i wspaniałe święta w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 16.11.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Już kupiłam obrus w gwiazdki. Teraz myślę, czy nie powinniśmy zainwestować w większą choinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Już kupiłam obrus w gwiazdki. Teraz myślę, czy nie powinniśmy zainwestować w większą choinkę... Zainwestujcie koniecznie!!! Czytam i czytam te wszystkie wspaniale opowiesci i musze powiedzieć, że są niezwykle... budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Magmi koniecznie w większą i jeszcze w żywą Ale będzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 magmize sąsiedniej gminy też Ci kibicują i dobrze życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.11.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Jamles, dzięki! Gdzieżbym zapomniała o swojakach! A jak tam Twoje gładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 17.11.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Madziu, czy na południu doba ma więcej niż 24 godziny? Jestem pod wrażeniem. Życzę Ci jednak, żeby ta doba miała aż 24 godziny, co - mam nadzieję- nastąpi jak juz zamieszkacie w ślicznym domku!. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.11.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 magmi - Ty już rzeczywiście prawie mieszkasz - gratuluję i pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.11.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Szczerze mówiąc, oboje z Michałem padamy już na nos. Dzisiaj rano najnormalniej w świecie zaspałam (a budzik sobie dzwonił...), bo wczoraj (dzisiaj? ) po raz kolejny z rzędu zakończyłam dzień o godzinie 1.30 w nocy. Ale to już finisz w tym roku, a potem, ach, te wieczory przy kominku... Rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.11.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Padanie na nos nie jest mi obce z utęsknieniem czekam na koniec sezonu. Zamiast wieczorów przy kominku w nowym domu będę miał wszkaże zimowe wieczory przy lampie w ciasnym mieszkaniu spędzane na planowaniu kolejnych prac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.11.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Wszystko w swoim czasie. Budujcie, budujcie, a zbudujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.11.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Jamles, dzięki! Gdzieżbym zapomniała o swojakach! A jak tam Twoje gładzie?[/quote] wygładzione , dzisiaj biedaczyska kopią dołki pod oczyszczalnię, paskudna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Magmi widzę że godzina zero zbliża się wielkimi krokami Trzymam kciuki i podziwiam za te uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 24.11.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 No wlasnie , uszy ... nawet nie moge sobie wyobrazic u siebie takiej dawki cierpliwosci , jakiej wymagaja uszy do 16-stu zaslon... Magmi , co za fart niesamowity spedzic pierwsze swieta we wlasnym domu , z krwi i potu !!!! Ostatnio, kiedy bylismy na naszej budowie i omal na nie wywialo z domu , i sniegiem w oczy sypnelo , rozmawialismy o Waszej Klementynie , ze juz taka gotowa do zamieszkania i jak to w niej jest , kiedy jest cieplo i sniegu w srodku nie ma.Jak masz jakies zdjecia - zlituj sie nad nami udreczonymi i pokaz dla otuchy i pokrzepienia ... Pozdrowienia , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 26.11.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Obiecuję zdjęcia w najbliższej przyszłości. Chciałam je zrobić jeszcze przed przeprowadzką, ale ostatnie dni były tak zakręcone, że nie dałam rady. Pozdrawiam cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.11.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 magmi - to kostkę granitową też przewozicie z miejsca gdzie obecni mieszkacie? A tak na poważnie - powodzenia. I nie przejmuj się - na rozpakowanie i ustawienie i żeby wszystko działało i było super - będziesz miała czas - nie wszystko od razu. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 26.11.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Z kostki granitowej mąż usiłował ułożyć schodek, żeby Panowie z naszym pianinem nie zabili się na wertepach. A to jest ta "kostka", o której kiedyś wspominałam w dzienniku, jeden sześcianik ma wymiary 20 na 20 centymetrów i waży niemało. No i chyba upuścił sobie toto na palec... Dzieki za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts