Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do opowie?ci magmi

Recommended Posts

Od kilku dni mamy mroz - kilka stopni ponizej zera, ale blekitne niebo i sloneczko, wiec bardzo przyjemnie. Na jutro zapowiadaja snieg :lol:

A ja dzis w nocy wyjezdzam do Polski na tydzien do Mamy!!! Niestety tylko na kilka dni :cry:

W zwiazku z tym nie bedzie mnie na forum, ale jak wroce zaraz nadrobie zaleglosci! Madziu, rob zdjecia. Jestem taka ciekawa jak budowa zmienia sie w DOM!

Buziaki dla dzieciaczkow :p

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madziu, gratulujemy ( z moją lepszą połową) postępu prac, wytrwałosci i czego tam jeszcze. Teraz przed Tobą i rodziną same przyjemności, a ta największa - zamieszkanie we własnym domu!!! Kanaliza to juz pestka zważywszy na to co jest już za Wami. My powoli ruszamy do przodu - zainspirowani i zauroczeni Klementynką oczekujemy od naszego Pana Architekta czegoś równie urzekajacego. Nie mam czasu na śledzenie forum (praca!!!! :-? ), ale Tobie kibicuję (-my) i trzymam (-y)kciuki. Pozdrowienia

Kasiu, dziękuję Ci bardzo. :D

Chyba najmilszą stroną pisania tego dziennika jest świadomość, że kilka nieznanych mi osobiście osób z innego końca kraju regularnie go czyta, kibicuje naszej budowie i trzyma za nas kciuki.

Bardzo się też cieszę, że nasz entuzjazm Wam się udziela, chociaż tak naprawdę, to myślę, że otwierając po raz pierwszy stronę foum Muratora na swoim komputerze, już mieliście entuzjazmu zupełnie pod dostatkiem :D.

Powodzenia w zmaganiach z materią architektoniczną!

Nasz Klementynka była bardzo gruntownie "przestawiana", zajęło to architektowi i nam kilka miesięcy, wiemy jak to jest. Życzę Wam, żeby w wyniku Waszych przemyśleń powstało coś pięknego, harmonijnego, no i wygodnego. Żeby projekt był prawdziwą wizualizacją Waszych marzeń o własnym domu.

Mam nadzieję, że się pochwalicie, gdy projekt będzie gotowy... 8)

Szczerze mówiąc, oboje z Michałem padamy już na nos. :roll:

Dzisiaj rano najnormalniej w świecie zaspałam (a budzik sobie dzwonił...), bo wczoraj (dzisiaj? :-?) po raz kolejny z rzędu zakończyłam dzień o godzinie 1.30 w nocy.

Ale to już finisz w tym roku, a potem, ach, te wieczory przy kominku... 8) Rozmarzyłam się... :D

No wlasnie , uszy ... nawet nie moge sobie wyobrazic u siebie takiej dawki cierpliwosci , jakiej wymagaja uszy do 16-stu zaslon...

Magmi , co za fart niesamowity spedzic pierwsze swieta we wlasnym domu , z krwi i potu !!!!

Ostatnio, kiedy bylismy na naszej budowie i omal na nie wywialo z domu , i sniegiem w oczy sypnelo , rozmawialismy o Waszej Klementynie , ze juz taka gotowa do zamieszkania i jak to w niej jest , kiedy jest cieplo i sniegu w srodku nie ma.

Jak masz jakies zdjecia - zlituj sie nad nami udreczonymi i pokaz dla otuchy i pokrzepienia ...

Pozdrowienia ,

Z kostki granitowej mąż usiłował ułożyć schodek, żeby Panowie z naszym pianinem nie zabili się na wertepach. A to jest ta "kostka", o której kiedyś wspominałam w dzienniku, jeden sześcianik ma wymiary 20 na 20 centymetrów i waży niemało.

No i chyba upuścił sobie toto na palec...

Dzieki za wsparcie. :)