ewusia 26.11.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Magmi, trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę . Chociaż jak wybudowaliście dom to przeprowadzka to mały pikuś powodzenia i zapamiętaj pierwszy sen na nowym miejscu, podobno się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 26.11.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Madziu, ...najpiękniejszych snów w nowym domku... i niech się spełnią!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.11.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Magmi Wszystkiego dobrego teraz już będzie z górki a ten palec to na szczęscie tak zawsze mawia mój mąz a że przy każdej pracy musi sobie coś zrobić to już mnie przeraża co bęzie jak się zacznie budowa, no ale skoro na szczęście to tak musi być Zycze samych wpsaniałych dni i lat w nowym domku Trzymam kciuki żeby wszystko szło pomyslnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 26.11.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Madzia, gratulacje!!! To teraz juz mieszkacie we wlasnym DOMU Pozdrawiam serdecznie (i czekam na zdjecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.11.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Magdula, Możesz mi nie wierzyć, ale jak czytam Twój dziennik to mnie ciarki przechodzą (takie przyjemne, wiesz, nie takie jak na cmentarzu o północy brrr..!) no i jak właśnie przeczytałam o PRZEPROWADZCE to mnie zemdliło! (znowu: tak pozytywnie, wiesz, nie jak na widok zgniłego mięsa) Przykro mi z powodu palca Twojego Męża, ale co tam palec w porównaniu z pierwszą nocą w nowym domu! BARDZO SIĘ CIESZĘ I GRATULUJĘ!!! Dokonaliście czegoś naprawdę Wielkiego!!! Ale dziennik będziesz pisała dalej, prawda? Wielkie Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 02.12.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Moi kochani Wierni Czytelnicy! Baaardzo serdecznie Wam dziękuję za wsparcie moralne. Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam - nie mamy jeszcze w domu dostępu do sieci. Na razie odrabiam zaległości w pracy (dzisiaj pierwszy dzień po urlopie ...), ale obiecuję, że wkrótce napiszę o naszej przeprowadzce i pierwszych dniach w nowym domu. No i te zdjęcia... ekrhmm ... też chyba wreszcie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.12.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Madzia, dobrze, ze sie wreszcie odezwalas. Wlasnie wczoraj mowilam do Piotrka, ze Madzia to z nadmiaru szczescia (albo z przemeczenia po ostatnim finiszu) chyba ducha tworczego wyzionela i nic nie pisze.. no, ale widze, ze nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Żyją biedactwa przeprowadzką umęczone, alec za to szczęśliwe. Po smilach tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 No to PIĘKNIE magmi, PIĘKNIE! Zresztą sama wiesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.12.2004 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 A na zdjęcia czekamy coraz bardziej niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 02.12.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Magmi , nie przejmuj się balaganem , idš więta i po prostu będziesz MUSIALA wszystko posprzatać; i problem z głowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 02.12.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Magmi wreszcie się odezwałaś Biedny mężulek z tym stłuczonym palcem, ale dobrze, że juz wszystko zaczyna sie układać. Pozdrawiam cieplutko i czekam na zdjecia ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.12.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Przeprowadzka MUSI mieć swoją OFIARĘ!!!! Tym razem padło na Twojego męża. U mnie to byłam ja. A teraz już będzie z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Gratulacje,gratulacje,gratulacje...wreszcie na swoim! Teraz już będzie tylko lepiej! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 magmi wczoraj plecy twoje umęczone klikaniem klawiatury w TV pokazali jako przykład uzależnienia od poczitatiela, jak mawiają południowi sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 03.12.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Kroyena, eee... co pokazali? Ten mój emblemacik? Wybacz, ale nie zrozumiałam. To pewnie osłabienie intelektualne po ostatnich ciężkich przeżyciach... Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 WIELKIE GRATULACJE ale masz fajnie,nawet pomiomo tych ofiar Jak Wszyscy czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.12.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 No emblemacik, pewnie, że emblemacik. Tylko defetyzmu nie siej, że ci się jakość życia nie zmieniła, pomyśł o jakiej jodle syberyjskiej czy innym drzewku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Magmi ale pieknie to napisałaś czekam na te obiecane zdjęcia i życze samych radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.12.2004 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Cudnie, cudnie, ja też tak chcęęęęęęę! http://gify.mjw.pl/gifs/zlosc/00000019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts