Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do opowie?ci magmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magmi Wszystkiego dobrego teraz już będzie z górki a ten palec to na szczęscie tak zawsze mawia mój mąz a że przy każdej pracy musi sobie coś zrobić to już mnie przeraża co bęzie jak się zacznie budowa, no ale skoro na szczęście to tak musi być :wink: :)

Zycze samych wpsaniałych dni i lat w nowym domku :lol: Trzymam kciuki żeby wszystko szło pomyslnie :lol:

Magdula,

Możesz mi nie wierzyć, ale jak czytam Twój dziennik to mnie ciarki przechodzą (takie przyjemne, wiesz, nie takie jak na cmentarzu o północy brrr..!) no i jak właśnie przeczytałam o PRZEPROWADZCE to mnie zemdliło! (znowu: tak pozytywnie, wiesz, nie jak na widok zgniłego mięsa)

Przykro mi z powodu palca Twojego Męża, ale co tam palec w porównaniu z pierwszą nocą w nowym domu! BARDZO SIĘ CIESZĘ I GRATULUJĘ!!! Dokonaliście czegoś naprawdę Wielkiego!!! :p :p

Ale dziennik będziesz pisała dalej, prawda? :o

Wielkie Buziaki!

Moi kochani Wierni Czytelnicy! :D

Baaardzo serdecznie Wam dziękuję za wsparcie moralne.

Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam - nie mamy jeszcze w domu dostępu do sieci.

Na razie odrabiam zaległości w pracy (dzisiaj pierwszy dzień po urlopie :-?...), ale obiecuję, że wkrótce napiszę o naszej przeprowadzce i pierwszych dniach w nowym domu.

No i te zdjęcia... ekrhmm :oops: ... też chyba wreszcie będą... :D