magmi 11.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Serwer coś się buntuje, nie chce pokazać reszty zdjęć. Spróbuję powalczyć wieczorem. Jaguś, barszcz i pierogi - moje ulubione potrawy! Skąd wiedziałaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.01.2005 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Jak to skąd?..Bo to są i moje ulubione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 O widzę że możemy założyc drugi klub tym razem miłośników pierogów i barszczyku ( ale jak dla mnei pierogi muszą byc ruskie ) Już mi slinka leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 11.01.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Pierogi z kapustą i z grzybami! Magmi, a ten serwer to złośliwy jakiś jest Kurcze smaku mi narobiłaś tymi zdjęciami (i pierogami i barszczykiem). Wiem, że oczekiwanie wzmaga przyjemność, ale ja chcę już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 11.01.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Nie wiem, czy czasem nie przekroczyłam limitu pojemnosci konta na serwerze. Ale wieczorem spróbuję coś z tym zrobić, obiecuję. Co do pierogów , dla mnie wszystkie są pycha. I ruskie, i z kapustą i grzybami, i z mięsem. I z truskawkami oczywiście, mniam... A barszczyk - zawsze i wszędzie. A już taki wigilijny, z uszkami - uch! Dla mnie na tym Wigilia mogłaby się skończyć, jeśli chodzi o jedzonko. Uszek z grzybami pochłaniam każdą ilość. . No i rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 11.01.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Weszlyscie panie na bardzo niebezpieczny temat - pierozki (mniam, mniam). Wczoraj rozmawialam z siostra i ona wlasnie mowila o pierogach, ze mama narobila i w zamrazarce poukrywala dla mnie i Misia, jak tylko do Polski przyjedziemy (to jeszcze miesiac ), - najwiekszych zarlokow na pierogi , hmm doczekac sie nie moge.. a te twoje zdjecia, Madziu, to jak takie pierogi - ile by ich nie bylo, ciagle malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.01.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 magmi Też zgłaszam się do pierogowego klubu już czuje te śliczne zapachy. Bardzo mi się u Ciebie podoba jest tak domowo i ciepło. Ciekawi mnie jakie masz wymiary działki i odległość (widoczną na ostatnim zdjęciu) od tarasu do płotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.01.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Zapisuje się do klubu pod pierożkiem... Pomysł z tą kratka przy kuchence bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 13.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Widzę, że klub barszczowo-pierogowy rośnie w siłę... Monka, nasza działka ma 1295 m2. Z tyłu od domu do płotu jest ok. 23m, szerokość działki - 28 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 super wyszła chatka wewnątrz, tak swojsko, cieplutko jak masz malowany sufit, przecierką? tak widać na zdjęciach no i intryguje mnie sposób montowania karniszy. te haki są do sufitu czy ściany montowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 13.01.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Czupurku, mamy zwykły tynk cementowo-wapienny, bez gładzi gipsowych, zatarty paseczkiem i pomalowany farbą ścienną. Na zdjęciach wygląda to prawie na tynk strukturalny, w rzeczywistości ten efekt "przecierki" jest subtelniejszy. Gładzie nam nie pasowały do koncepcji wnętrza , a przy takim tynku jak nasz mamy dodatkowo komfort psychiczny. Trzeba wykuć dziurę i zakleić? Nie ma sprawy. I tak nie jest gładko, najwyżej w jakimś miejscu będzie jeszcze trochę mniej gładko.... A karnisze są montowane do sufitu, bo nad oknami mamy RKS-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.01.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 jejku, a co to RKS-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 13.01.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 RKS-y to styropianowe skrzynki podtynkowe na rolety, które montuje się tuż nad oknem. U nas zaraz nad RKS-ami jest już strop (przy większej wysokości pomieszczenia może być jeszcze nadproże), więc wolelismy karniszy do tego styropianu nie przykręcać. Teraz w sklepach są nawet dwa rodzaje uchwytów do karniszy: do ściany i do sufitu. Bałam się, jak to będzie wyglądać, ale zupełnie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Magmi pooglądałam ale Ty masz pięknie tak swojsko i domowo z tymi zabawkami na podłogach widać że tam się mieszka i dom tętni życiem Ale Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie oczywiście ,oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 13.01.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Aga, najpierw chciałam te zabawki sprzątnąć do "sesji zdjęciowej", a potem pomyślałam, że bez sensu. W końcu to jest u nas stały element wystroju wnętrza... No może nie całkiem stały, bo raz leżą klocki, raz autka, a raz ciastolina, ale COŚ zawsze leży - na samym środku naszego "salonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Magmi i dobrze że nie posprzątałąś właśnie dlatego czuję że tam ktoś mieszka bo u mnie jest tak samo A moja młodsza córka już się cieszy że w nowym domu to dopiero będzie miała pole do popisu będzie budować drogi i wozić swoje lalki po całym domu Już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.01.2005 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Jak oglądam te zdjęcia to nie mogę pozbyć się wrażenia, żeby wsadzić głowę do komputera, zobaczyć więcej i więcej, rozejrzeć się.... Pobyć. Jest cudnie. Wszystkie wnętrza mają klimat prawdziwego DOMU. Wspaniałe. Jest pięknie. Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.01.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Jaguś, niezłe, oczyma wyobraźni od razu zobaczyłam Cię przy biureczku, z głową wewnątrz monitora ... A poważnie, to wypuście się kiedy na jakąś wycieczkę na południe. W góry czy do Krakowa czy cóś... Każdy pretekst jest dobry . I zapraszam wtedy do nas. Na pooglądanie w naturze. Na herbatkę i szarlotkę... I pewnie jeszcze inne rzeczy... Przenocować gości juz mamy gdzie . Teraz ferie, szkółki nie ma, może sie wyrwiecie? A jak nie, to na wiosnę. A jak nie, to w lecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.01.2005 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Oj, Magdula, dzięki! Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała... Ale u nas ferie dopiero w drugiej połowie lutego.... Mam nadzieję, że jednak się poodwiedzamy wzajemnie już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.01.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Rzeczywiście, zapomniałam, że ferie są w różnych terminach zależnie od województwa. Ale luty to bardzo dobry termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts