Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do opowie?ci magmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 8 months później...

Joanko, no strop to strop - wylewa się kilkanaście m3 betonu (ile to jest ton???), pod dużym ciśnieniem (jeśli z gruchy, a tak będzie u nas ), na konstrukcję z żeber i pustaków podpartą stemplami...

Poczytaj dziennik Zielonej, ze szczególnym uwzględnieniem wpisu z 6 sierpnia 2002, to zrozumiesz o co mi chodzi.

Trochę zaczynam być nerwowa :roll: , ale pewnie będzie dobrze - MUSI...:wink:

Dzięki. Chłopcy chcieli podjechać ze ścianami szczytowymi do samej góry, ale nasz Porotherm nie ma czym przyjechać z hurtowni - transport zajety do końca tygodnia. Szaleństwo się dzieje w hurtowniach. :o

Więc przymusowo daliśmy sobie i im parę dni oddechu. Wszystkim się przyda, szczerze mówiąc. :wink:

to, prawda w hurtowniach horror totalny, co ci ludzie będą kupować po 1-szym? a ceny? galopują do przodu jak szalone. 3 tyg. temu kupowałam piasek 250 zł, wczoraj chciał już 270 zł (10 zł odpuścił) i powiedział, że od dzisiaj będzie jeszcze droższy.

cóż jadę na łikendzik nad morze, może stamtąd wezmę? też przecież płukany :lol:

• 2 weeks później...

magmi - z tym warzywnikiem to miałam to samo :lol: tzn. jakaś zielenina w ogródku i nic poza tym (nie dałam się namówić teściowej na ziemniaki, choć ona już przewidziała gdzie by było najlepiej je posadzić 8) ) ale jak poczytałam własnie Joasię Jasia to się zaczełam zastanawiać...hmmmmm fasolka szparagowa.....groszek.....i trwam w stanie zawieszenia ;-)

pozdrawiam