magmi 08.08.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Oj tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2003 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Magduś, piszesz fantastycznie! Faktycznie powinnaś pomyśleć o pisaniu zawodowo. Prosimy o jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.08.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 a ja dopiero teraz doczytałam, że jesteś również poetką i że dzięki życzeniom staliście się właścicielami takiego ładnego projektu gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Magmi - właśnie przeczytałam Twój dziennik. Piszesz extra - tak jak moje przedmówczynie uważam, że powinnaś zacząć pisać zawodowo. Najbardziej podoba mi się podwórzowo-ogrodowa wersja dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Magmi nie strasz mnie, jakie jest to ryzyko przy stropie o którym mówi tata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.04.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Joanko, no strop to strop - wylewa się kilkanaście m3 betonu (ile to jest ton???), pod dużym ciśnieniem (jeśli z gruchy, a tak będzie u nas ), na konstrukcję z żeber i pustaków podpartą stemplami... Poczytaj dziennik Zielonej, ze szczególnym uwzględnieniem wpisu z 6 sierpnia 2002, to zrozumiesz o co mi chodzi. Trochę zaczynam być nerwowa , ale pewnie będzie dobrze - MUSI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Przeczytałam .... My mamy zacząć układać strop 10 maja i też się zrobiłam troszkę nerwowa ... No nic... będzie dobrze mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.04.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Pewnie że będzie. Trochę adrenaliny przy budowie musi być... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.04.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Byle nie za dużo tej adrenaliny Trzymaj się Magmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 21.04.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 WitajPowodzenia przy stropie- będzie dobrze.U Zielonej to incydentalny przypadek –też czytałam na wdechu. Magmi piszesz, że kupujecie wkład Tarnawy. Ja również jestem zdecydowana na wkład tego producenta i tutaj moje pytanie. Gdzie są takie wkłady w Gliwicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.04.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Alis, wysłałam Ci namiary na kominki na priva (żeby nie było kryptoreklamy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.04.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 No Magmi to teraz trzeba polewać upsss podlewać bo wiesz... popęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.04.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 No magmi ... kolejny etap za Tobą ... teraz tylko z górki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 27.04.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Na razie pod górę - ściany rosną . A strop podlany, a jakże... przez naszych murarzy oczywiście - wiecha mnie nie ominęła - a mąż, jak zwykle w kluczowych momentach, bawił na wyjeździe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 super zasuwasz z robotąwiecha była? no to, teraz z górkiu mnie nie było wiechy (czego mi szkoda) bo, dekarze okazali się nie godnitrzymam kciuki za dalsze budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 28.04.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Dzięki. Chłopcy chcieli podjechać ze ścianami szczytowymi do samej góry, ale nasz Porotherm nie ma czym przyjechać z hurtowni - transport zajety do końca tygodnia. Szaleństwo się dzieje w hurtowniach. Więc przymusowo daliśmy sobie i im parę dni oddechu. Wszystkim się przyda, szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 to, prawda w hurtowniach horror totalny, co ci ludzie będą kupować po 1-szym? a ceny? galopują do przodu jak szalone. 3 tyg. temu kupowałam piasek 250 zł, wczoraj chciał już 270 zł (10 zł odpuścił) i powiedział, że od dzisiaj będzie jeszcze droższy. cóż jadę na łikendzik nad morze, może stamtąd wezmę? też przecież płukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 magmi - z tym warzywnikiem to miałam to samo tzn. jakaś zielenina w ogródku i nic poza tym (nie dałam się namówić teściowej na ziemniaki, choć ona już przewidziała gdzie by było najlepiej je posadzić ) ale jak poczytałam własnie Joasię Jasia to się zaczełam zastanawiać...hmmmmm fasolka szparagowa.....groszek.....i trwam w stanie zawieszenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 07.05.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Tak tak, mniam mniam... Ale siać, pikować, opryskiwać, pielić... Chyba lenistwo pokona łakomstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 coś czuję że u mnie będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts