Arnitka 13.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nie cierpie fajek, zawsze mnie wkurza palacz który nic sobie nierobi z tego niepalącego, no bo to bierny palacz fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i co? pustynia... ocean... kosmos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i co? pustynia... ocean... kosmos... dodam jeszcze lodowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i co? pustynia... ocean... kosmos... dodam jeszcze lodowiec... Na stos palaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 14.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Arnitka, wszystkie twoje posty na tym forum ( całe sześć ) są do bólu budowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Arnitka, wszystkie twoje posty na tym forum ( całe sześć ) są do bólu budowlane... kurcze ja rozumiem że wszelka inwigilacja jest teraz modna ale nie rozumiem dlaczego się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jeżeli chodzi o palaczy - dopóki paliłem - co trwało ładnych parę lat- to nie rozumiałem o końca niepalących. Nigdy nie chuchałem nikomu w twarz ale jak ktoś mi zwracał uwagę to twierdziłem że jest przewrażliwiony i się czepia. Od paru lat nie palę i teraz dopiero czuje to co czuła osoba w obecności której oddawałem się swojemu nałogowi. Tak więc jak ktoś chce palić - to niech sobie pali - byle jak nadalej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts