Angelika 14.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 I po raz kolejny zafundowano nam podwyżkę stóp procentowych. Juz nawet przestałam się tym denerwować i pozostaje tylko marzyć, że nasze pensje mogłyby być podnoszone równie często co stopy procentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnabialek 14.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Też się wkurzyłem, bo niedługo biorę pierwszą transzę kredytu, ale coś zrobić. Dla złotówek też stopy rosną... Trzeba było brać kredyt kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 14.09.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Też się wkurzyłem, bo niedługo biorę pierwszą transzę kredytu, ale coś zrobić. Dla złotówek też stopy rosną... Trzeba było brać kredyt kilka lat temu Dokładnie. Ale myslę, że nie będzie tak źle. Przeciez kilka lat temu ludzie też brali kredyty i były podwyżki stóp procentowych. Sądzę, że teraz my tak bardzo sie tym martwimy, bo dopiero teraz nas to dotyczy. Przecież znów nadejdzie czas, kiedy to będą obniżki stóp procentowych. A co do zlotówek, to wydaje mi się, że będa rozły dlużej niż dla walut obcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts