ANNNJA 08.06.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 my mamy lampę jarzeniową 120cm długą z Philipsa....też szukałam coś prostego, długiego i jasnego ,nie jest z ochronnymi cyframi do łazienki, zwykła, prysznicowa kabina około 100cm. od końca lampy.. podaj meila na priv, to jutro podeślę fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 08.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki. Już wyłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 09.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 monikaa13 a ten 3 to jakiej firmy jest?podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.06.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) monikaa13 a ten 3 to jakiej firmy jest?podoba mi sie Massive z serii Aqua, koszt ok. 300zł. Długość 74cm. Edytowane 9 Czerwca 2010 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Strefa nad lustrem nie wymaga oświetlenia o wysokiej klasie ochrony (http://swiatswiatla.pl/shop_content.php/coID/6/content/Klasy-ochrony-IPXX)Ja mam w łazience oświetlenie podobnego typu do tego, który prezentujesz (i też kupiony w sklepie Świat Światła): http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p411_Osiris-II-galeria-nad-lustra-i-obrazy-2x75W-srebrny.htmlhttp://swiatswiatla.pl/images/product_images/info_images/411_0.jpg Oto jak prezentuje się w naszej aranżacji:http://fotki.be-3.info/cache/-azienka/Budowa-1364.jpg_595.jpghttp://fotki.be-3.info/cache/2009-02-14/Budowa-764.jpg_595.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 13.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam, mam problem z doborem lamp do łazienki szafkę juz zamówiłem i bedzie w kolorze orzech mam nadzieje ze bedzie pasował ale do lamp nie mam pomysłu... proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czeresnie 13.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Bardzo ładna łazienka. Lubisz kontrast. Według mnie pasowałoby tu oświetlenie, które doda akcentu intensywnym barwom i wprowadzi nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 13.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Myślałęm o czymś takim bardzo mi sie ta lampa podoba ale czy bedzie pasować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czeresnie 13.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Hmm, ciekawa aranżacja. Rozumiem koncept autora ( oświetlenie imitujące prysznic), jednak osobiście widziałabym motyw z kryształkami tylko w sypialni. Łazienka (i tu: ważne dla kobiet) powinna mieć wyraziste oświetlenie, niekoniecznie nad lustrem. Przed zamontowaniem wykonałabym kilka testów. Poniżej przedstawiam mój koncept oraz nieco rozbudowaną Twoją wersję. A czy podoba Ci się punktowe oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 13.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Łazienkę chciałem trochę ożywić bo ostatnio ktoś mi powiedział ze jest zimna a co do oświetlenia punktowego podoba mi sie bardzo i też sie nad tym zastanawiam, pewnie trochę tańsze będzie niż te kryształki zwisające Zastanawiam sie nad plafonem na sufit, który dobrze oświetli duże lustro bo nad nim nie bedzie oświetlania. Łazienka nie jest duża w stylu nowoczesny i dlatego szukam jakiegoś fajnego nowoczesnego oświetlenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Isiu lampa ktora pokazales to jeden z moich faworytow..ale widzialam ja w lazience nad wanna i w wysokim pomieszczeniu . Dodatkowo jest bardzo delikatna, bo bańki są szklane. Może pokaż dokladnie gdzie macie punkty oswietleniowe do rozplanowania to czegos poszukam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 14.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Venus_m nasza łazienka jest mała a punkty oswietleniowe mam nad małym lustrem(trzecie zdjęcie) oraz na suficie na środku. W łazience jest jeszcze jedno duze lustro ale nad nim nie bedzie oswietlenia dlatego musze wymyśleć jakies dobre swiatło na suficie. Dziekuje za pomoc jesli bedziesz chciała zdjecia sufitu to zrobie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Hmn...a gdybyscie zrobili downlighty np Brilluxa? o ile sie wam podobaja. Nad lustrem fajne oswietlenie daje taka lampa: http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=1&vMenuItem=8&vSubPage=12233&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=720 chyba dobre do robienia makijazu, tylko u was lepiej pasowaloby w chromie. Nie bardzo tez czaje co za kolory macie w lazience...widze tam jasny szary i cos hmn...szaro-brazowego? + listwy aluminiowe? czy to moje indywidualne ustawienia monitora tak pokazuja? Czy planujecie dodatki w jakims konkretnym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 14.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 moim marzeniem jest takie lustro z 5krotnym powiększeniem i żarówkami (widziałam kiedyś w jednym hotelu)ale tymczasowo po za moim zasięgiem finansowym... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 14.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Venus_m fajna lampa ale czy ona dużo światła daje ? zgadza sie kolory w łazience jest szary i jasny brąz (moka) dokładnie a miedzy nimi listwa aluminiowa. Jutro jest wielki dzień bedzie montowana szafka pod umywalkę i pralkę w kolorze dębu mam nadzieje, że bedzie pasować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dąb i orzech na pewno pasuja do szarosci i swietnie je przelamuja. Isiu odnosnie tej lampy lustrowej to ma 2x zarowki 40w to chyba sporo zeby zrobic makijaz. Tak czy siak musicie sie przejechac po salonach oswietleniowych i zobaczyc jak dane oprawy i lampy swieca zeby cokolwiek zdecydowac. Tylko szukajcie w chromie plz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 16.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Szukamy i szukamy jest ich tyle, że poprostu oczy bolą A jakie by jeszcze kolory pasowały ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 hmn...a chcecie oswietleniem wprowadzac jeszcze dodatkowy kolor? Mi sie wydaje, ze te 2 szarosci + orzech i chrom w armaturze w zupelnosci wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isiu 17.02.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ...wiecej kolorów raczej nie ale widziałem plafon na sufit w aluminium na drewnie (orzech) może taki i do tego nad lustro podobny też, chyba to jest komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 pewnie moze byc Jak ma kolor podobny do szafki to mozecie wziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts