justyna27 14.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam serdecznie stało się mamy działkę, nie dużą a raczej małą 550m/2 ale jest i postanowiliśmy z mężem postawić swój wymarzony dom Naiwnie myślałam, że sprawnie pójdzie ale biurokracja zwaliła nas z nóg. Obecnie czekamy na warunki zabudowy, musimy powalczyć o wycięcie olbrzymiego klonu i pozbyć się (zadrynować) rów melioracyjny, który idzie boliem działki. Roboty i łażenia mnóstwo ale mam nadzieję, ze dzięki wam i forum czas oczekiwania minie szybko i przyjemnie pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.09.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj Justynko Więcej radości jest z tego, co się w bólach rodzi, czy siakoś tak to było Pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 witaj bylam w Myszkowie w zeszlym tygodniu dacie rade !!! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.09.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Bardzo dziekuję za przywitanie frosch ale świat jest mały teraz poszukuję na forum ludzi budujących 'fraszkę' ale coś znajść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57946&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= tylko to znalazlam w wyszukiwarce zapytaj autora , moze zna jeszcze innych "fraszkowcow " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.09.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 frosch dzięki tez to znalazlam i eszcze jeden ale też urwany długi czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 sprobuj napisac do nich na priv-a , moze dostana powiadomienie na mail-a i ci odpowiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 justyna27,Witaj!Przecież nikt nie mówił że będzie łatwo.Dlatego jest Forum, aby pomóc początkującym budowniczym.Myśmy papierologię załatwiali prawie trzy lata, ale u Ciebię będzie zdecydowanie szybciej, głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cześć Justyna Wy przynajmniej działkę macie i papierologią się martwicie. Ja nawet działki nie mogę kupić, o czym pewnie już sobie dowcipy na Forum opowiadają Będzie dobrze W mig wszystko pójdzie i będziemy zdjęcia z urządzania wnętrz oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts