kolekcjonerka 15.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam serdecznie:)Bardzo proszę odpowiedzcie mi na pytanie. Poleciłam znajomemu wykonanie bramy przesuwanej ze sztachet drewnianych 5m i dwóch balkonów po 5m tez ze sztachet drewnianych.Wszystkie materiały byly przeze mnie zakupione. Znajo,my stwierdzil,ze koszt samej roboty tej bramy i balkonów wynosi 2tys.czy to jest mozliwe???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turcin 16.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mi facet powiedział za bramę 380zł/m przygotowane pod sztachety to jest z materiałem (bez sztachet) w cenie brama 2 słupki, brama na rolkach wisząca bez szyny na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENE-ENES 02.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 w sobotę firma montował u mnie konstrukcję bramy dwuskrzydłowej (2 x240cm) i bramkę - wszystko pod wypełnienie sztachetami wysokość 150 cm. za całość z materiałem - 1000 zł. mam do zrobienia jeszcze konstrukcję dwóch balkonów. Licząc, że profil 40x20 kosztuje 37,44 za 6mb to w 300 zł z robocizną się zmieszczę.A zatem 1000+300=1300 zeta wszystko razem.A wszyscy zaznaczali, że brama dwuskrzydłowa jest droższa od przesuwnej.Jeśli materiał jest Twój to znajomy jest baaaaaardzo drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts