agusiat 24.07.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 muszę wiercić studnię głębinową - mam do wyboru rury filtrujące: PCV (nietrwała? osad?) czy żelazna (rdzewieje?)z ocynkowaną końcówką? a co z kręgami? w bliskiej odległości od szamba (ok 20 m) ma to w ogóle sens czy pozostać przy wierceniu głębinowej? pilnie potrzebuję pomocy, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 24.07.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Kręć głębinową z żelazną rurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 25.07.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A ja sie podpytam. Jakie przewidujesz koszty wywiercenia studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Tylko nie z żelazną rurką. Tego się teraz nie robi. Dobre PCV wytrzyma bardzooo długooo. Polecam PCV. Gotowe rury do studni perforowane z atestami produkuje firma w Łodzi. Dawniej Preussag teraz nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 27.07.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 U nas gosciu zrobił studnię na 18 m z jego materiałem / filtr i rury / za 1300 zł . Myślę że to tanio.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts