marcek15 27.02.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Teraz juz jestem zalogowany Ten wyzej to moj post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 27.02.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Ja tez się czaję na ten kominek Poprosimy o więcej newsów z frontu grzewczego Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 27.02.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Blanzek, prawdopodobnie, podrożał w tym tygodniu.{Poznań}, czy u Was też?Jaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 10.03.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 No i jak tam działają te wkłady prosze o info nt czasu utrzymywania żaru -bo mocno się zastanawiam nad zakupem. Czy sąjeszcze inni uzytkownicy tego wkładu? Ujawnijcie się. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianB 26.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Wiem że trochę niezręcznie ujawniać się na tym forum jako sprzedawca towaru który zamierzacie Państwo kupić, ale nie będę się bawił w podchody. Reklamował Blanzeka też nie będę bo nie po to to forum działa (reklamy są w innym dziale:). Powiem tylko że zbyt szybki czas wypalania się drzewa w modelu 71 jest spowodowany nadmiernym ciągiem z którym nawet szyber sobie nie radzi. Zredukowanie ciągu do 12-15 paskali w zupełności usuwa problem. Podczas instalacji zawsze należy poprosić instalatora o zmierzenia ciągu (jak jest dobrym fachowcem to ma czym:). Uwaga! Kominiarz nie jest w stanie tego w pełni zrobić! Właściwy ciąg wytwarzany jest TYLKO przy rozgrzanym kominie. Kominiarz co najwyżej zbada przepływ gazów i szczelność przewodu. Dzięki. Pozdrowienia dla moich klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Kurde, a mi sięna oczy rzuciło i tak utrwala, że co czytam Blanzeka to myślę Błazenek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 26.07.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 1) Kiedyś miałem francuza - Les Foyers 2) Oglądałem tez czeskiego Blanzeka (podobno dobre mają żeliwo, tyle wiem...) 3) A kupię Tarnawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioM 26.07.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 wybierając pomiędzy gabo les foyers, tarnawa i Blanzekiem - zdecydowanie ten ostatni. Najbardziej nowoczesny i najładnieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts