Justkow 25.12.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 My również życzymy wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku Na szczęście się udało.. z opóźnieniem miesięcznym, ale to akurat już wina pogody... właśnie kryja nam dach folią, więc niedługo dach będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Nauczysz sie wklejać zdjecia Klikasz prawą strona myszki na fotkę i we właściwosciach masz link do zdjecia. Powinien on mieć rozszerzenie .jpg. Wtedy nie ma problemu. Spróbuj zamieszczeć zdjecia w fotosiku. Chyba jest wygodneij i łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 02.01.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dzięki wreszcie sie ktoś nade mną zlitował Jak wrócę do domu to postaram się coś zdziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 03.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Widzę że pomału do przodu Zapowiada się bardzo ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 04.02.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mam nadzieje, że wyjdzie ładny bo od czasu do czasu nachodzą mnie wątpliwości... a to, że za mały albo dach za płaski Ciekawa jestem, co teraz należy powiedzieć - najgorsze za nami czy przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Hurra! Znalazłam kogoś obok siebie jak wasza budowa?? Mieszkacie już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts