annahubi 16.09.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam serdecznie mam problem już 3 razy zawiesił się piec elektryczny Kospel nie mogę go uruchomic prosze o rade POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 17.09.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A co na to instalator/sprzedwaca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 17.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam, Z tego co się orientuję to tzw. zerowe uruchomienie wykonywane jest (nieodpłatnie) przez autoryzowanego instalatora i jest wymogiem gwarancji. Co ten autoryzowany instalator na to?Być może piec jest uszkodzony albo masz jakieś strasznie duże zakłócenia (np. łączeniowe) - wówczas tylko odpowiednie filtry mogą pomóc (niestety ze schematu kotła wynika, że nie ma on osobnego zasilania elektroniki i osobnego części wysokoprądowej więc myślę, że Producent jednak zaprojektował zabezpieczenie przeciwzakłóceniowe tylko może nie działa ono tak jak trzeba albo jest problem z samym komputerem...)Sugeruję kontakt z serwisem jeżeli był już instalator autoryzowany na instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 17.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 U mnie problemy z Kospelem wynikły (tak mi ktoś wytłumaczył) z nieprzepłukanej instalacji - na sitkach gromadziły się różne paprochy, wystarczyło je tylko przepłukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts