Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

HURTOWNIA ELEKTRYCZNA W WARSZAWIE

VIP Jacek

Recommended Posts

• 2 weeks później...
Hurtownia Grodno , prawie w Warszawie a dokłądnie Michałow Grabina ul. Kwiatowa , jedziesz ul. Płochocińską. Jest b. dużo wszystkiego. łącznie z lampami

Przy Marsa po prawej stronie, jadąc od Centrum między Płowiecką a Okularową (bliżej Okularowej, hala taka z parkingiem własnym), też Grodno (przynajmniej tak na Hali namalowane).

Wybór duży ale panowie z obsługi jacyś tacy... wyluzowani. Nie mogłam sie o ceny dopytać. Nie to że niegrzeczni, nie, ale nie dość że nie znali cen to im sie i za bardzo szukac nie chciało. No niby 10 minut przed zamknięciem przyszłam, ale klient lubi byc sznowany :-)

Pozdrawiam

zielony_listek

Wybór duży ale panowie z obsługi jacyś tacy... wyluzowani. Nie mogłam sie o ceny dopytać. Nie to że niegrzeczni, nie, ale nie dość że nie znali cen to im sie i za bardzo szukac nie chciało. No niby 10 minut przed zamknięciem przyszłam, ale klient lubi byc sznowany :-)

Pozdrawiam

zielony_listek

Jestem w tej hurtowni czasem kilka razy dziennie, i mają tam naprawdę cały czas niezły kocioł, może dlatego pod koniec dnia juz popadali :) panowie są trochę na luzie i weseli, ale jeśli chodzi o pomoc, to zawsze doradzą co i jak...

Sebaad

Jestem w tej hurtowni czasem kilka razy dziennie, i mają tam naprawdę cały czas niezły kocioł, może dlatego pod koniec dnia juz popadali :) panowie są trochę na luzie i weseli, ale jeśli chodzi o pomoc, to zawsze doradzą co i jak...

Sebaad

Też byłam zmęczona, więc ich rozumiem. I rozumiem, że dla hurtowni sprzedać 5 elementów (gniazdka i włączniki) to nie jest biznes roku :-)

Dlatego nie wieszałam na nich psów, ale lojalnie przyznałam, że wybór mają spory i nie są niegrzeczni ale właśnie... wyluzowani :-)

Ale z drugiej strony, chyba mam prawo jako klient zapytać o cenę produktu?

No a dla sprzedawcy cennik (nawet jeśli muszą sparwdzac aktualne ceny on-line w cennikach dostawców) to podstawowe narzedzie pracy, prawda?

Pozdrawiam

zielony_listek

• 3 months później...