VIP Jacek 16.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Może ktoś wie, gdzie w Warszawie znajdują się hurtownie elektryczne z osprzętem elektrycznym - gnazdka, wyłączniki, halogenki itp. różnych firm - Berker, Legrand i inne?Proszę o podanie adresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Puławska (nr nie pamiętam) po prawej stronie za Poleczki, jadąc w kier. Piaseczna, np. A z której strony W-wy, bo trochę ich jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 16.09.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 jestem z Radomia, także będę jechał od Janek ulicą Grójecką.Jeśli możesz to podaj adresy takich w których jest duży wybór. Czy one są czynne w soboty i do której godziny? Bo wybieram się do Waw-y w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 17.09.2007 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 nikt nie zna dobrej hurtowni w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhaba 27.09.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hurtownia Grodno , prawie w Warszawie a dokłądnie Michałow Grabina ul. Kwiatowa , jedziesz ul. Płochocińską. Jest b. dużo wszystkiego. łącznie z lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.09.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hurtownia Grodno , prawie w Warszawie a dokłądnie Michałow Grabina ul. Kwiatowa , jedziesz ul. Płochocińską. Jest b. dużo wszystkiego. łącznie z lampami Przy Marsa po prawej stronie, jadąc od Centrum między Płowiecką a Okularową (bliżej Okularowej, hala taka z parkingiem własnym), też Grodno (przynajmniej tak na Hali namalowane). Wybór duży ale panowie z obsługi jacyś tacy... wyluzowani. Nie mogłam sie o ceny dopytać. Nie to że niegrzeczni, nie, ale nie dość że nie znali cen to im sie i za bardzo szukac nie chciało. No niby 10 minut przed zamknięciem przyszłam, ale klient lubi byc sznowany Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 27.09.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 dzięki bardzo wszystkim za adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 28.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dzięki bardzo wszystkim za adresy. Tu masz adresy sklepów firmy Grodno: http://www.grodno.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=15 Niestety, ten na Marsa w soboty nieczynny Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebaad 02.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebaad 02.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Wybór duży ale panowie z obsługi jacyś tacy... wyluzowani. Nie mogłam sie o ceny dopytać. Nie to że niegrzeczni, nie, ale nie dość że nie znali cen to im sie i za bardzo szukac nie chciało. No niby 10 minut przed zamknięciem przyszłam, ale klient lubi byc sznowany Pozdrawiam zielony_listek Jestem w tej hurtowni czasem kilka razy dziennie, i mają tam naprawdę cały czas niezły kocioł, może dlatego pod koniec dnia juz popadali panowie są trochę na luzie i weseli, ale jeśli chodzi o pomoc, to zawsze doradzą co i jak... Sebaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 02.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Jestem w tej hurtowni czasem kilka razy dziennie, i mają tam naprawdę cały czas niezły kocioł, może dlatego pod koniec dnia juz popadali panowie są trochę na luzie i weseli, ale jeśli chodzi o pomoc, to zawsze doradzą co i jak... Sebaad Też byłam zmęczona, więc ich rozumiem. I rozumiem, że dla hurtowni sprzedać 5 elementów (gniazdka i włączniki) to nie jest biznes roku Dlatego nie wieszałam na nich psów, ale lojalnie przyznałam, że wybór mają spory i nie są niegrzeczni ale właśnie... wyluzowani Ale z drugiej strony, chyba mam prawo jako klient zapytać o cenę produktu? No a dla sprzedawcy cennik (nawet jeśli muszą sparwdzac aktualne ceny on-line w cennikach dostawców) to podstawowe narzedzie pracy, prawda? Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebaad 04.10.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Prawda, prawda, nie dyskutuję masz 100% racji Pozdrawiam sebaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetas60 09.01.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ja znam w Radomiu Hurtownia Eltech ul. Gdynska w strone leclerca za michalczewskim w lewo i jeszcze raz w lewo i na wprost. Ja sie tam zaopatrywalam na caly dom dostalam niezly rabat ale kabelkow tez niezle poszlo nie mowiac o oswietleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts