Jagna 19.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tomku... Komu jak komu, ale tak dobrej duszy jak Ty, to takie rzeczy nie powinny się przytrafiać. Przykro mi Mam nadzieję, że sprawa kredytu w innym banku będzie załatwiona jak należy. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Cześć Jerzysiu, Niestety na wyspach brytyjskich moja noga jeszcze nie stanęła. Wszystko przdemną Młodzi, czyli moja córka i zięć, bo o nich tu mowa w tych zawirowaniach kredytowych, a ja z żoną byliśmy tylko zabezpieczeniem, wzięli w tym roku bez większych problemów :Dkredyt w innym banku. Niestety nie na zakup działki i budowę domu, a na zakup mieszkania. Przeprowadzka w najbliższych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witaj Jagno, Dzięki za uznanie Szkoda, że nie dałaś znać w piątek, że masz problem z dojazdem. Jechałem sam, miałem miejsce i dla dzieci i dla Twojego wspaniałego berneńczyka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.08.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Tomku Mówiłam, że jestes wielki. Dziękuję Ci bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.08.2005 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Szkodz, że się nie zgadaliśmy. Fajnie było. Baaaaaaaaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts