toms2409 16.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam wszystkich mam problem z rusztem(stelażem) na poddaszu, dach jest cztero spadowy i niewiem jak sobie poradzić z rogami gdzie stykają się dwie powieszchnie dachu.Proszę o jakąś wskazówke czy ruszty się łączy w tym miejscu i jeśli tak to jak???????[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 laczy sie. wg mnie koniecznie. mozesz zastosowac dwie obrysowki skrecone ze soba, lub typowy profil do krawedzi (nazwy nie pamietam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toms2409 18.09.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam dziękuje za odpowiedź. Niestety jestem laikiem w tym temacie.Niewiem co to jest obrysówka ,wydaje mi się że może to być profil przyścienny tzn. u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 18.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 tak jak mowisz, to profil U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts