Gość 25.07.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 CO SĄDZICIE O ZASTOSOWANIU MAT GRZEWCZYCH DO DOCIEPLENIA ŁAZIENEK?MOIM ZDANIEM SA PROSTE W MONTAŻU- NA OCIEPLONEJ WYLEWCE KLEI SIĘ JE LUB UKŁADA I NA TO KLEI PŁYTKI- TAK PODAJE PRODUCENT TAKICH MAT.CZY KTOŚ Z WAS MA TAKĄ INSTALACJĘ??ODEZWIJCIE SIE W TEJ KWESTII BO MUSZĘ PODJĄĆ DECYZJE - MOŻE LEPIEJ KABLE GRZEWCZE W WYLEWCE????/p-zdrkaengi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 03.08.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 mam podobny dylemat, ale wydaje mi się, że kable w wylewce mają większą bezwładność cieplną jako podloga (dłużej się grzeje, dłużej stygne), a ja chcę je zastosować jako uzupełnienie ogrzewania, w związku z tym kupuję maty (poza tym łatwiej w przypadku awarii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts