Eskulap 17.09.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Taraz zrobiony...nareszcie Sąsziedzi mnie chcieli już wynieść z tym szlifowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 17.09.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 17.09.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 To może chociaz jakieś fotki bo inaczej to co to wnosi do wymiany doświdczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 17.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 No to super. A co szlifowałeś/łaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 To może chociaz jakieś fotki bo inaczej to co to wnosi do wymiany doświdczeń? no jak to - doświadczenie jest takie, że jak taras skończony to nie ma wynoszenia ze szlifowaniem - przez sąsiadów oczywiście W sumie to konia z rzędem temu kto rozszyfruje ten rebus: "Sąsziedzi mnie chcieli już wynieść z tym szlifowaniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Taraz zrobiony...nareszcie Sąsziedzi mnie chcieli już wynieść z tym szlifowaniem Chcesz o tym pomówić? Wyrzuć to z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 17.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Szacun. Jeden z ciekawszych wątków jakie widziałem ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 18.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam. Wiadomo już co z tym szlifowaniem???, Bo wczoraj zasnąc nie mogłem . Może kolega pokrył taras jakąś farbą żywiczną tak jak się kiedyś fiaty 126 p łatało(oprócz gipsu). Z niecierpliwością oczekuje na nowe FAKTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 18.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam. Wiadomo już co z tym szlifowaniem??? może należy zapytać sąsiadów Bo wczoraj zasnąc nie mogłem ja też doznałem pewnego rodzaju szoku Z niecierpliwością oczekuje na nowe FAKTY nie Ty jednen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 18.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Tadam!!! Wiem!!! Szlifował krawędzie płytek (gresu/terakoty) w narożnikach tarasu, żeby było w dziubek a nie na zakład!!! Dobę myślałem i wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.09.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Hmm.. pasjonujący wątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 18.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 W innym wątku Ja zastanawiałem się nad lakierem jachtowym na warstwę zewnętrzną, ale może być trochę za ślisko na taras. Ostatecznie chyba wybiorę Bondex lazura, bo prawie nie tworzy powłoki (sprawdzałem) i nie jest taki matowy jak Sadolin. Po tarasie i tak nie będę chodził w butach Co Wy na to? Może nikt mu nie odpowiedział więc najpierw se pomalował a potem to zeszlifował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 18.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 W innym wątku Ja zastanawiałem się nad lakierem jachtowym na warstwę zewnętrzną, ale może być trochę za ślisko na taras. Ostatecznie chyba wybiorę Bondex lazura, bo prawie nie tworzy powłoki (sprawdzałem) i nie jest taki matowy jak Sadolin. Po tarasie i tak nie będę chodził w butach Co Wy na to? Może nikt mu nie odpowiedział więc najpierw se pomalował a potem to zeszlifował. Jurek_Z: Szacun Leżę na podłodze i płaczę. ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 18.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 chłop sie naszlifował, sąsiedzi go o mało co nie wynieśli a tu se jaja z niego robią....wstyd. a doświadczeń z tego co nie miara - poczekajcie niedowiarki do jutra to zobaczycie ile tu wiedzy wymienionej z doświadczeniem będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 19.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 . Może kolega pokrył taras jakąś farbą żywiczną tak jak się kiedyś fiaty 126 p łatało(oprócz gipsu). Z kurna blisko byłem Lakier jachtowy to także jakaś namiastka luksusu. Pozdrawiam zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 19.09.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 chłop sie naszlifował, sąsiedzi go o mało co nie wynieśli a tu se jaja z niego robią....wstyd. a doświadczeń z tego co nie miara - poczekajcie niedowiarki do jutra to zobaczycie ile tu wiedzy wymienionej z doświadczeniem będzie... jest już jutro - ja ciągle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 19.09.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Moze by mu ktoś wysłał prywatną wiadomość z zapytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.09.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Moze by mu ktoś wysłał prywatną wiadomość z zapytaniem? Po co? Tak jest bardziej tajemniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ku... mie też ciekawość zaczyna zżerać może jakaś petycja do autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts