niktspecjalny 17.09.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Czy ktoś z forumowiczów był w tym roku w Łodzi na targach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 23.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ja byłem , ale nie w Łodzi a Darek był w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ja byłem , ale nie w Łodzi a Darek był w Gdańsku i ty też ? dlaczego? CEDE to targi ,które odbywały sie do tej pory tylko w Łodzi.Od nowego roku zostaną przeniesione do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja , nie mogłem przepraszam ...zawiesiłem się- między sacrum a profanum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja byłam - nie na targach i nie w Łodzi, ale byłam, zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja , nie mogłem przepraszam ... zawiesiłem się- między sacrum a profanum A polsku to brzmi: miałem kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja byłam - nie na targach i nie w Łodzi, ale byłam, zgłaszam się Siakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego rodzaju dowcipu,zostaje mi tylko przywyknąć,otrzaskać sie z tym. Dla przypomnienia powiem,że Targi stomatologiczne CEDE to takie targi na których np. nie można kupić sałaty .Myślałem ,że jest ktoś na forum ,który jeździ na takowe i miło by mi było go poznać.Tak to wygląda. Temat zamknięty bo niepotrzebnie za chwile ktoś wtrąci jakieś np. targi staroci ,a nie o takie mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 NS - nie byłeś w szkole ani na studiach? Bo i mojemu synowi-pierwszakowi już takie żarty robią, a on innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 NS - nie byłeś w szkole ani na studiach? Bo i mojemu synowi-pierwszakowi już takie żarty robią, a on innym... Byłem i tu i tu.Nie ma sprawy temacik zamknięty.Otrzaskam się..... jeszcze mnie nie banują.Jeżeli bedzie taka okazja to coś ci przypomnę.Pamięć mam dobrą,choć dużo masła jadam i na dodatek w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Dz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 choć dużo masła jadam i na dodatek w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Dz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 choć dużo masła jadam i na dodatek w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Dz. A co może prawdy nie gadam?joooaaannn!!!co my tak we każdym wąciku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 choć dużo masła jadam i na dodatek w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Dz. A co może prawdy nie gadam?joooaaannn!!!co my tak we każdym wąciku? I'm watching you... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ...Dla przypomnienia powiem,że Targi stomatologiczne CEDE to takie targi na których np. nie można kupić sałaty .Myślałem ,że jest ktoś na forum ,który jeździ na takowe i miło by mi było go poznać.Tak to wygląda... Ja tam jeszcze klapy nie potrzebuje Chociaż jedną fajną stomatolożkę znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 .Znaczy się Panią doktor stomatolog lub lekarza dentystę choć to ni koniecznie te same określenia. Może jakieś mosty chcesz zrobić skoro na klapy za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja tam jeszcze klapy nie potrzebuje w każdej chwili możemy to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a moge zapytać cię NS - w jakiej roli na tych targach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja tam jeszcze klapy nie potrzebuje w każdej chwili możemy to zmienić Tyż prawda.Zawsze to kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a moge zapytać cię NS - w jakiej roli na tych targach? To tyyyy nie wiesz? Skoro tak to idę do kulinaria tam przynajmniej raz na 100 postów ktoś wie z czym sie to je. Normalnie mnie załamałaś.Taka postać z foruma a czegoś nie wie....focha se rzucę i nic nie dodam.Zresztą miał sie zakończyć ten watek....no chyba ,że jea będzie robił porcelankę w małych skrótach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a moge zapytać cię NS - w jakiej roli na tych targach? To tyyyy nie wiesz? Skoro tak to idę do kulinaria tam przynajmniej raz na 100 postów ktoś wie z czym sie to je. Normalnie mnie załamałaś.Taka postać z foruma a czegoś nie wie....focha se rzucę i nic nie dodam.Zresztą miał sie zakończyć ten watek....no chyba ,że jea będzie robił porcelankę w małych skrótach norrrmalnie :nie wiem no nie bądź taki...nie fochuj się, ja tu z doskoku bywam...mało sie wczuwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts