niktspecjalny 08.10.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Nigdy bym sie nie spodziewała, że na forum będzie cos o CEDE. W tym roku nie byłam ale jeździłam tam często. Szkoda, że teraz będzie w Poznaniu, w Łodzi było fajnie Witam, Jakiś rok temu pytałem kto z szanownych Formowiczów jeździ na targi CEDE do Łodzi.Nawet fotki wklejałem by przyciągnąć tych z branży celem pogawędki stomatologiczno-obyczajowej.Niestety siakoś nikt nie chciał porozmawiać.Ale fajnie ,że choć jedna jesteś na tak o Łodzi. serdecznie pozdr.NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ja tez jestem na tak o Lodzi (zwlaszcza, jesli mam Poznan w konkurencji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 a ja szukam do mojego słuzbowego listewke na rejestracje z napisem : "Z MIASTA ŁODZI SIE POCHODZI" widziałem juz taką w korku i mi sie strasznie spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts