AnetaS 17.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witamkupiłam na allegro dla młodego (synek mojej siostry w tym roku skończy 6 latek) karty duel mastersno i mam problem opisy na kartach są w obcym dla mnie języku (nie polski, angielski i rosyjski) Siedzę teraz i szukam opisów poszczególnych kart w języku dla mnie zrozumiałym. Jeśli ktoś z Was zna link do strony gdzie są opisane poszczególne karty bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.09.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 http://duelmasters.tcgs.pl/ poszukaj tez w linkach z tej strony. Poguglaj trochę, moje dziecię samo kiedyś znalazło stronę z opisami kart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.09.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 dzięki Heath byłam już na tej stronie , ale w nocy przeszukując internet znalazłam jeszcze inną stronę na republice i tam są opis wszystkich kart w języku angielskim, oraz opisane zasady gry w j. polskim. Po rysunku znajduję jaka to karta i tłumaczę na j. polski. Dziękuję wszystkim którzy zaglądnęli do tego wątku z chęcią pomocy dla mnie.A szczególne podziękowania dla Ciebie Heath Jeśli kogoś jeszcze interesuje ten temat to mogę wkleić link do strony którą znalazłam, tylko jak wrócę do domu bo tam mam ją zapisaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jeśli kogoś jeszcze interesuje ten temat to mogę wkleić link do strony którą znalazłam, tylko jak wrócę do domu bo tam mam ją zapisaną. Ja na razie dziękuję, nie chcę znowu wywoływać wilka. Mamy już w domu sporo tej makulatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotrghas 11.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 możecie podać te strony z kartami duel masters bo nie rozumiem treści a chciałbym się dowiedzieć co potrafią karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts