scooby 09.01.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 a elektryka masz? mi polecił nasz kierbud http://www.elektroream.prv.plKoles wsumie tani jak na moje okoi do negocjacji:p i kierownik mówi ze robi na 6! a instalatora wod kan i co to masz tego co mi kiedys podalas? ogolnie wydaje sie bardzo konkretny, zna sie na rzeczy tylko zaszokowala mnie cena podłogowki :| hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 24.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 wod-kan robi Ci p. Śmiglak? nam chyba też elektryków mamy swoich (znajomych), i mają dla nas termin tylko dlatego że znajomi, więc namiarów nawet nie podaję i uzupełniłam to o co pytałeś w dzienniku okna zamówiliśmy w AP Okna na Góreckiej, Dachówkę w VBiskupicach (Nelskamp betoówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 24.01.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hmm smiglak chyba niee. Teraz czekam za wycena od 2innych "fachowców" smiglak chcial 120zł za 1m podłogowki wydawalo mi sie duzo ale zobaczymy ile inni beda chciec. hmm a pdosumowanie to juz nie to samo co na pozcatku, troszke sie rózni od mojego bo np ja kupilęm calą stal za pierwszym razem wiec teraz nie mialem wydatku... no ale widac ze na dachu wyszlas korzystniej, ja za sama weizbe zaplacilem 15k... a robocizne mam 65 za m2 aler to juz wiezba dachoka rynny okna itp...Muriel a tak pozatym mam pytanko, gdzie ty sie wlasciwie budujesz swarzedz tak? moze uda mi sie kiedys przejechac obok twojego palacu A te okna z ap, to na jakim profilu? ile to razem wyszło? ja bede bral chyba z okna maj, kozystne cenowo, naprawde a profil to trocal. a tak pozatym to musze sie pozalic na pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 25.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 scooby - mam pytanko - Bartki już u ciebie wszystko skończyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 13.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Scooby - a u ciebie są kominy z cegły? Bo nie widziałam systemowych.I zastanowiło mnie ile ty miałeś tej cegły że tyle kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.02.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 HEJile u mnie tej cegły? ciezko powiedziec :| pierwszy transport zawierał 2tys szt. no a pozniej ciagle domawianie:p( bo wiesz bartki ładuja na busa i sprzedaja na innych budowach i pewnie dlatego az tyle trzeba było domowic) cegla pełna była po 1.15 a czesc po 1.55.ja mialem 2 kominy w tym jeden taki strasznie szeroki. I nie mam koncówek z klinkieru bo beda imitacja piaskowca obłożone.A widze ze przygotowania juz w pełni ?;pphumas kiedy sciagany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 13.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Humus był już zdjęty w ubiegłym roku w październiku. A ty mnie nie strasz, ze bartki towar z działki wywożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.02.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 AAA zapomniałem dodać na końcu ze to taki żart a to sie z humusem pospieszyliście... Ja za kilka dni ruszam znowu już sie nie mogę doczekać po takim przestoju:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 13.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ja też już nie mogę się doczekać.Mam jeszcze pytanie - kalkulowałeś sobie koszty kominów z cegły w porównaniu z systemowymi? Ciekawa jestem jaka jest różnica w kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.03.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 scooby drewno z betonem się nie lubią Może niech pod słupy podłoży papę/ folię? Pod murłaty też masz podłożone? Mnie też cieśla przeciągnął. z resztą ZŁODZIEJ okradl mnie na 1500 zł pomimo umowy i innych takich tam... Ale teraz ladnie ruszyło... Pozdrawiam cieplutko w tym nawrocie zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 10.03.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 fajnie mieć okna co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 10.03.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 a fajnie fajnie:p mice okna nareszcie wygląda jak prawdziwy dom, a jak jeszcze daszek będzie to łohohoh ! dzis czeli robić mi kominy(tz dekorować jutro kończą to pokaze fotke no i od dziś mam dachówkę! tz jeszcze na ziemi ale jutro wchodzi ekipa bo dzis sie nie wyrobiła (ci sami od wiezby) a poprzedni cieslo dekarz? NA CZARNA LISTĘ PAN GRACZYK!!!! oszut oszust i raz jeszcze oszust!!! tel nie odbiera i ciegle tylko słyszałem od grudnia ze chory jest ze robi samochod ze kolega złamał noge ze jedzie do sanatorium ze pada ze zimno choc było 6stopni... GRACZYk firma ukrywa sie również pod inna nazwa ale napisze dokładnie na czarnej liscie AHA ZAKZREWIONKA papa pod słupami jest i pod murłata tez! takze spokojnie bez obaw:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 10.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Scooby - ja myślałam, że okna to się wstawia dopiero jak jest skończony dach . Nie boisz się, że może sie coś stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 11.03.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 z oknami może coś sie stać? nie boje sie ze ktoś pokradnie jeśli chodzi o to.A o potłuczenia? hmm więźba już jest gotowa a dachówkę okładają od zewnątrz nie przez środek wiec nie ma jak za 2 tyg dach już ma być skończony i wydaje mi sie ze nic nie zrobią. prędzej ci od wykończeniówki i od tynków są gorsi:/ aha jutro przyjeżdżają zmieniać mi pancerze od rolet bo sie pomylili miały być złoty dąb a przywieźli brązowe!ale zgłosiłem to firmie gdzie kupowałem okna i na drugi dzień telefon z przeprosinami od przedstawiciela rolet i że jutro o 10 przyjadą zmienić. naprawdę fachowo! choć nie chwali sie dnia przed zachodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 17.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 My też mamy okna a dachówka będzie później. Spoko. Tarasik masz naprawdę fajny. Czy możesz podać jakieś przybliżone wymiary? Eh! wiosna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 17.03.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jutro dokładnie pomierzę i narysuje to dokładnie i wrzucę na forum skoro jest takie zainteresowanie tarasem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Scooby, Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą Wam odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 22.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Panie Scooby! jestem pod wielkim wrazeniem . dom wyglada niesamowicie , a taras pierwsza klasa! jezeli moge spytac o okna jakiej firmy i kolor jaki wybrany bo robi wrazenie czy to zloty dab? teraz tylko zeby majstry z dachu za szybko nie schodzili i dom prawie gotowy. powodzenia i wklejaj zdjecia z budowy dachu. hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 22.03.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.biodest.com/pages/pl/pisanka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 22.03.2008 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Tu zdjęcie tarasu z painta, może chociaż cos wam pomoże,Jak znajde troszke więcej czasu to wkleję dalsze postępy prac z dachu który mial juz być skończony a tu śnieg troszkę popsuł aurę!I dzięki za życzenia! wszystkim budowniczym nawzajem!http://www.vegas.neostrada.pl/murator/49.JPGA odnośnie okien to złoty dab, mial byc inny kolor ale jednak co pierwsze zdanie to pierwsze i zawsze wygrywa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts