Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze -do dziennika budowy- Kastor

scooby

Recommended Posts

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

i tak z jednego dnia zrobiły sie tygodnie

http://www.vegas.neostrada.pl/murator/99.jpg

Fota mało precyzyjna ale wygląda to tak ze nie mam takiej taśmy na górze jak ty tylko pusto schodzą sie i nic nie ma.

Przeciekać nie przecieka bo spływa po foli.a ty zmieniłaś to jakoś? "najlepiej wsadzić tam koguta"

Ma byc nowocześnie i tyle !

więcej zdjęć wkleję jak będzie czysto i zniknie kurz bo jak w powietrzu jest masę kurzu to zle odbija sie światło.

A co do kominka to do dzis czepiam sie paru szczegółów no ale nikt nie jest idealny, żałuje ze wykonawca nie zakupił wkładu co doprowadzę bezpośrednio do niego powietrze od dołu

kont 605410178

taśma malarska juz jest na schodach ale tylko minimalnie to źle nie będzie, a właśnie dziś kończyliśmy zrywać ja z podłóg gdzie była podłogówka, masakra!

a co do kominka to tez mam bez płaszcza wodnego

i z doprowadzeniem powietrza chodzi o to ze zasysa on z dworu a nie z salonu ja taka rurę mam ale kominek i tak zasysa z salonu bo nie jest przystosowany do bezpośredniego pobierania z rury.

• 1 month później...

witam,

widzę że niezłe postępy u bliżniaczego brata Idylli..

gratuluję - my forumowcy wiemy najlepiej jak to jest z przeprowadzkami - my swoją planujemy na weekend majowy - mieszkalibyśmy już teraz ale prądu nie mamy.. ale też myslałam że od nowego roku już będziemy u siebie a tu pewnie jeszcze na wielkoanoc nie da rady..

napisz mi proszę co to za piękne schody macie w domku - skąd i za ile.

pozdrawiam i życzę wytrwałości w wykończeniówce[/i]

Hej kinia

co do schodów no to sporo...11k kontakt 606 808 518 oj dużo osób pyta się o te schody ;p

inna firma wyceniła 44k....

choć nie do końca miały takie być....

przeglądając twój dziennik widziałem takie małe zdjęcie twoich wymarzonych schodów, moje tez miały takie być...no ale ponoć konstrukcyjnie niemożliwe i takie to tylko w erze.....

co do wykończeniówki to juz skończona...ale w marcu jestem trochę zapracowany ale postaram wrzucić jakieś fotki później...

Lampy pozakładałem,włączniki i gniazdka tez, ale ciągle coś wyskakuje dodatkowego itp...

Po zdjęciach widzę ze w malowniczym miejscu budujecie ?super.

a co do niedociągnięć malarskich to u mnie tez występują, staram sie cos tam sam poprawić bo codziennie w innym miejscu sie cos zauważy...ale tak naprawdę poki człowiek nie zadomowi sie na stałe to stale cos będzie...

zamiast poprawiać pędzlem można tez obrazek powiesić.

a w kuchni tez mam płytki z łazienki,

Pozdrawiam!

dzięki za odpowiedź.

co do schodów - moja koncepcja zmienia się co chwilę - zresztą tak na razie problem schodów odłożyliśmy - poddasza na razie nie będziemy używać..

chciałabym napisać że wykończeniówka już skończona - jest bliżej niż dalej ale jeszcze końca nie widać.

co do malowniczego miejsca - faktycznie było malownicze - szczere pole - na końcu miejscowości w której mieszkam - teraz domki powstają jak grzyby po deszczu - ale cały czas jesteśmy na końcu - widok wschodnio-południowy zepsuł mi pewien pan który wybudował na swoi polu hodowlę i skup pieczarek i innych bliżej nieokreślonych warzyw. jest w trakcie budowy ale naszą polną drogę rozjeździły różnego rodzaju sprzęty ciężkie - nie wyobrażam sobie jak to wszystko zacznie działać - tiry po towar będą jeździć i właściciele sto razy dziennie pod moim oknem... a taki był spokój...

fajnie tak sobie pooglądać jak podobne domki można na wszelakie różne sposoby wykończyć.

pozdrawiam i życzę szybkiej przeprowadzki.

• 2 weeks później...
Wrrrrr!!!

każdy się pyta o te schody;p

ostatni post w komentarzach podawałem namiar na schody wytłuszczonym drukiem;p

Koncepcja schodów była nasza, także jak najbardziej możną sie powołac na Domke w krzyzownikach.

pozdrawiam serdecznie

Sorki ,ale juz tyle dzis przeczytałem na forum i w dziennikach ze stracilem uwage... :lol: dzieki za namiar na pewno zadzwonie jesli byles z nich zadowolony... :roll: