Ramot 20.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ano właśnie o to mi chodzi. Jak to jest u Ciebie rozwiązane? Bo u mnie wykonawca przykrył to folią i z góry wygląda co najmniej kiepskohttp://images32.fotosik.pl/421/bc1be9ba1033a781m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 21.12.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Na pewno nie jest to taśmą dekarska, ale zobaczę jutro i opisze dokładnie bo sam nie wiem. Wydaje mi się ze coś z ta kopułka wykombinowali chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 05.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 czołem. Masz może fotkę wykończenia tego elementu w Twoim domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 05.01.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ehh zapomniałem, jutro na 100% zrobię i ja wkleję tutaj, obiecuje!ps. chyba ze coś mi wyskoczy i późno skończę prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 07.01.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 przepraszam ale ostatnio dużo pracy i w normalnym świetle na budowie nie jestem.... może jutro się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 03.02.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 i tak z jednego dnia zrobiły sie tygodniehttp://www.vegas.neostrada.pl/murator/99.jpgFota mało precyzyjna ale wygląda to tak ze nie mam takiej taśmy na górze jak ty tylko pusto schodzą sie i nic nie ma.Przeciekać nie przecieka bo spływa po foli.a ty zmieniłaś to jakoś? "najlepiej wsadzić tam koguta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 03.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam i cieszę sie że możemy zobaczyć dalszy ciąg prac. Wykończenie zapowiada sie bardzo intrygująco więc czekam na więcej,szczególnie podoba mi się kominek, czy mogę więc prosić o zbliżenie a także info przez kogo był robiony i może za jaką cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 03.02.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ma byc nowocześnie i tyle !więcej zdjęć wkleję jak będzie czysto i zniknie kurz bo jak w powietrzu jest masę kurzu to zle odbija sie światło.A co do kominka to do dzis czepiam sie paru szczegółów no ale nikt nie jest idealny, żałuje ze wykonawca nie zakupił wkładu co doprowadzę bezpośrednio do niego powietrze od dołukont 605410178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 04.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 scooby miło widzieć, że prace postępują , taka była przerwa.... pamiętaj, żeby do drewnianych elementów nie przyklejać taśmy malarskiej (schody, barierka) - zostaną paskudne ślady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 04.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Sorry ale jeszcze do końca nie wczytałam się w temat kominki. czy możesz wyjaśnić o jaki wkład chodzi i po co on jest? My chcemy kominek bez płaszcza wodnego więc czy to ma coś z tym wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 04.02.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 taśma malarska juz jest na schodach ale tylko minimalnie to źle nie będzie, a właśnie dziś kończyliśmy zrywać ja z podłóg gdzie była podłogówka, masakra! a co do kominka to tez mam bez płaszcza wodnego i z doprowadzeniem powietrza chodzi o to ze zasysa on z dworu a nie z salonu ja taka rurę mam ale kominek i tak zasysa z salonu bo nie jest przystosowany do bezpośredniego pobierania z rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 05.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 czołem. Na Twoim zdjęciu wygląda to w sumie nie najgorzej, ale nie jestem przekonany, czy można to tak spokojnie zostawić odkryte od góry... "Kogut" mi się jakoś na razie nie widzi. Na razie musi zostać jak jest, może potem coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 11.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam,widzę że niezłe postępy u bliżniaczego brata Idylli..gratuluję - my forumowcy wiemy najlepiej jak to jest z przeprowadzkami - my swoją planujemy na weekend majowy - mieszkalibyśmy już teraz ale prądu nie mamy.. ale też myslałam że od nowego roku już będziemy u siebie a tu pewnie jeszcze na wielkoanoc nie da rady..napisz mi proszę co to za piękne schody macie w domku - skąd i za ile.pozdrawiam i życzę wytrwałości w wykończeniówce[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 11.03.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hej kinia co do schodów no to sporo...11k kontakt 606 808 518 oj dużo osób pyta się o te schody ;pinna firma wyceniła 44k....choć nie do końca miały takie być....przeglądając twój dziennik widziałem takie małe zdjęcie twoich wymarzonych schodów, moje tez miały takie być...no ale ponoć konstrukcyjnie niemożliwe i takie to tylko w erze.....co do wykończeniówki to juz skończona...ale w marcu jestem trochę zapracowany ale postaram wrzucić jakieś fotki później... Lampy pozakładałem,włączniki i gniazdka tez, ale ciągle coś wyskakuje dodatkowego itp... Po zdjęciach widzę ze w malowniczym miejscu budujecie ?super. a co do niedociągnięć malarskich to u mnie tez występują, staram sie cos tam sam poprawić bo codziennie w innym miejscu sie cos zauważy...ale tak naprawdę poki człowiek nie zadomowi sie na stałe to stale cos będzie...zamiast poprawiać pędzlem można tez obrazek powiesić. a w kuchni tez mam płytki z łazienki, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 12.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzięki za odpowiedź. co do schodów - moja koncepcja zmienia się co chwilę - zresztą tak na razie problem schodów odłożyliśmy - poddasza na razie nie będziemy używać..chciałabym napisać że wykończeniówka już skończona - jest bliżej niż dalej ale jeszcze końca nie widać. co do malowniczego miejsca - faktycznie było malownicze - szczere pole - na końcu miejscowości w której mieszkam - teraz domki powstają jak grzyby po deszczu - ale cały czas jesteśmy na końcu - widok wschodnio-południowy zepsuł mi pewien pan który wybudował na swoi polu hodowlę i skup pieczarek i innych bliżej nieokreślonych warzyw. jest w trakcie budowy ale naszą polną drogę rozjeździły różnego rodzaju sprzęty ciężkie - nie wyobrażam sobie jak to wszystko zacznie działać - tiry po towar będą jeździć i właściciele sto razy dziennie pod moim oknem... a taki był spokój... fajnie tak sobie pooglądać jak podobne domki można na wszelakie różne sposoby wykończyć.pozdrawiam i życzę szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 24.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Domek śliczny - jaki masz kolor tynku i opasek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 29.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Czy moge prosic o namiary na fachowcow od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 29.03.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wrrrrr!!! każdy się pyta o te schody;p ostatni post w komentarzach podawałem namiar na schody wytłuszczonym drukiem;pKoncepcja schodów była nasza, także jak najbardziej możną sie powołac na Domke w krzyzownikach. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 29.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wrrrrr!!! każdy się pyta o te schody;p ostatni post w komentarzach podawałem namiar na schody wytłuszczonym drukiem;p Koncepcja schodów była nasza, także jak najbardziej możną sie powołac na Domke w krzyzownikach. pozdrawiam serdecznie Sorki ,ale juz tyle dzis przeczytałem na forum i w dziennikach ze stracilem uwage... dzieki za namiar na pewno zadzwonie jesli byles z nich zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 30.03.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Z towaru tak choć nie obyło się bez zgrzytów $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts