Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze -do dziennika budowy- Kastor

scooby

Recommended Posts

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

45zł płaciłem, miałem tez takiego po 40zł dorabiał sobie ale już wszędzie tak pięknie mu nie wyszło.... później zmieniałem fachowca....

ci po 45 to płytki dobrze układali ale ściany w niektórych miejscach trochę spieprzyli, nie mówiąc już o 7szt halogenach które sami założyli i do teraz przeklinam to! bo wszystkie lampy zakładałem sam a te 7szt halogenów to założyli jak mnie nie było ! niby gratis ale wolałby żeby wogole nie zakładali!

Jak kontakt chcesz bardzo bardzo to napisz a jutro poszukam ok

Pozdrawiam

• 2 months później...
  • 1 month później...

Czesc Muriel!

Oj bardzo dawno tu nie byłem i w dzienniku juz tez dawno nic wklejane nie było ale chyba juz ten zachwyt pieknosci minoł, teraz dom będzie sie stażał i bedzie wygladał coraz gorzej ;p

Środek i zewnątrz domu oczywiście całkowicie zrobiony. (prawie nie ma płytek na tarasie i wejściu ale juz kupione)

Sciany poki co gołe ale to dokładanie pierdołków, lamp obrazów zdjec itp duzo czasu pochłania...

Ogród poki co stoi w miejscu ale najważniejsze ze plany sa.

Na wiosne planuje zrobic płot odzobny i podjazd utwardzić. We wrezsniu br 70m siatki od strony sąsiada będzie robione (nareszcie powycinał krzaki i będziemy mieli normalny płot...

Wpadne za kilka dni na muratora i postaram sie wrzucic kilka fotek

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Hey!

Czy mógłbyś mi podesłać trochę zdjęć ze środka? Jestem w trakcie aranżacji i z chęcią bym zobaczył jak to urządziłeś. Góra i dół. Bardzo byłbym Ci wdzięczny !! Fotki mógłbyś mi podesłać na e-maila. [email protected]