mika1212 28.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hej! Mam pytanie ile teraz płaci się za położenie metra płytek. Kto Wam kładł i czy możecie kogoś polecić, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 28.04.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 45zł płaciłem, miałem tez takiego po 40zł dorabiał sobie ale już wszędzie tak pięknie mu nie wyszło.... później zmieniałem fachowca....ci po 45 to płytki dobrze układali ale ściany w niektórych miejscach trochę spieprzyli, nie mówiąc już o 7szt halogenach które sami założyli i do teraz przeklinam to! bo wszystkie lampy zakładałem sam a te 7szt halogenów to założyli jak mnie nie było ! niby gratis ale wolałby żeby wogole nie zakładali!Jak kontakt chcesz bardzo bardzo to napisz a jutro poszukam okPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 18.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 cze Scoob ostatni wpis w dzienniku kończy się na "CDN" i jest.... sprzed kilku miesięcy jak się mieszka? daj znać Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 27.08.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Czesc Muriel! Oj bardzo dawno tu nie byłem i w dzienniku juz tez dawno nic wklejane nie było ale chyba juz ten zachwyt pieknosci minoł, teraz dom będzie sie stażał i bedzie wygladał coraz gorzej ;p Środek i zewnątrz domu oczywiście całkowicie zrobiony. (prawie nie ma płytek na tarasie i wejściu ale juz kupione)Sciany poki co gołe ale to dokładanie pierdołków, lamp obrazów zdjec itp duzo czasu pochłania...Ogród poki co stoi w miejscu ale najważniejsze ze plany sa.Na wiosne planuje zrobic płot odzobny i podjazd utwardzić. We wrezsniu br 70m siatki od strony sąsiada będzie robione (nareszcie powycinał krzaki i będziemy mieli normalny płot... Wpadne za kilka dni na muratora i postaram sie wrzucic kilka fotekPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 28.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Scooby czy jesteś zadowolony z podbitki? Jak cenowo się to kształtowało? Czy możesz dać namiar na ekipę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 07.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hej!Z odbitki jestem bardzo zadowolony. Jakościowo Bardzo dobra!Pakowana w folie.Zakupiłem ja w tartaku w Komornikach(tam jest tylko jeden tartak przy kosciele)Montowała ja ekipa z Pobiedzisk 512278859 I tez mi ja ładnie zrobili, ale nie dawaj im ścian do szpachlowania jak co ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montecarllo 25.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Hey!Czy mógłbyś mi podesłać trochę zdjęć ze środka? Jestem w trakcie aranżacji i z chęcią bym zobaczył jak to urządziłeś. Góra i dół. Bardzo byłbym Ci wdzięczny !! Fotki mógłbyś mi podesłać na e-maila. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts