Przepiura 17.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam Połóżyłem sobie pierwszy raz sam płytki na tarasie ,wyfugowałem , ale został mi na płytkach osad po fudze .Czy mógł by mi ktos doradzić czym to najlepiej wyczyścić ?Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratanek2 17.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Sucha czysta szmatka . Ona ladnie zbiera pyl po fudze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 17.09.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Tak już próbowałem trzeba by ścierać z 10 razy żeby płytki były ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratanek2 17.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Czyli nie zmyles fugi nalezycie podczas fugowania . W sklepach mozna kupic preparaty do usuniecia nadmiaru fugi . Mozna rowniec uzyc kawalka drewna do zeskrobania fugi z plytek . I pozniej szmatka na sucho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 18.09.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 kup sobie płyn np. atlas szop i po sprawie, tylko czysć płytki a nie fugi, płyn ten rozpuszcza wszelkie zabrudzenia typu zaprawa, klej fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 18.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 polecam ten płyn jest rewelacja zejdzie wszystko co nie potrzebne,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 18.09.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam Dziękuje bardzo za podpowiedzi .Powiedzcie mi ,ktoś mi tu podpowiedział że pasta TEMPO też jest dobra bo nie rozpuszcza fugi a dobrze ściera wie może ktoś coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 18.09.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 pasta TEMPO używana jest do lakieru samochodowego, ale cóż trzeba sprawdzić, może to być dobrym panaceum na twoje troski, wiem że ma dobre właściwości polerujące i można nią zatrzeć rysy na lakierze ale polecałbym Szopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 18.09.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam gdzie sie go kupuje w sklepie z płytkami czy gospodarstawa domowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 18.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 jak masz Castorame to tam lub w sklepie z materiałami budowlanymi zapytaj sie w sklepie to ci pomogą,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 20.09.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Według mnie taki sam preparat z HG jest lepszy od Szopa - mniej się maże. Jak się nie umyło porządnie po fugowaniu od razu to teraz i z dziesięć razy trzeba. Uwaga na fugę, jeśli jest ciemna, moze wyblaknąć podczas czyszczenia i przebarwić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przepiura 21.09.2007 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam Kupiłem wczoraj Szopa i kupiłem pastę tempo .Jutro pojadę na budowę i zobaczę .Mam w salonie jasną fugę do tam zrobię szopem a na tarasie ciemną więc pojadę pasta tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts