majjag 17.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 witam jutro mam mieć zakładane panele w przedpokoju stąd właśnie zależy mi na czasie Aktualnie leży tam linoleum na które miały być zakładane (obecne linoleum +folia + korek + panel) odrywając listwy okazało się że przy drzwiach do łazienki pod obecną podłogą jest wilgoć powstała najprawdopodobniej gdy został fragment ten zalany wodą która wylała się z pralki Odchyliłam linoleum i trochę wyschło jednak w tym miejscu to co jest pod nim jest ciemne (w innych miejscach jest jasne) Czy mogę kłaść na to panele? no i czy zamiast foli mogę poprostu położyć piankę i na to korek czy jednak lepiej folię pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratanek2 17.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Linoleum nie przepuszcza wilgoci . Po co wiec folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjag 17.09.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 w sklepie powiedzieli że aby ew gwarancja była uznana musi być folia dla świętego spokoju producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isko 18.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 naciągają w sklepie ale tak jak napisałeś dla świętego spokoju możesz dac, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Gwarancja? Na panele ? Kiedy 99% przypadków to uszkodzenia mechaniczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 18.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Generalnie z gwarancjami jest tak, że niby są ale jak przyjdzie coś wyegzekwować to zawsze jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dlatego miałbym w D gwarancję i położył panele bezpośrednio na linoleum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trzci_kris 18.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Folie sobie odpusc ale pianka musowo. Inaczej wyczujesz ewentualne nierówności na linoleum a i odgłos chodzenia będzie nieprzyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts