tata zuzi 17.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam wszystkich. Poszukuję osób które mialy styczność z tym projektem.Chętnie skorzystalbym z porad osób budujących taki domek. Przeglądam strony forum,szukam,szukam ale nic i nic...... pozdr adam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ATKUŚ 10.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam, czy ktoś buduje w/w domek, bo przeglądam i przeglądam i oczopląsów już dostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wobor 04.05.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam, budujących ten domek proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 09.08.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Jestem ciekawa czy budujesz ten dom? Jest po prostu piekny i inny niz wszystkie. Dlugo przegladalam projekty, bylam prawie zdecydowana na TK30, ale na moja dzialke okazal sie za duzy. Wiec znowu szukanie i chyba na 90 procent to bedzie Dom w pigwowcach ale pomniejszona wersja czyli Dom w pigwowcach2. Moze sie odezwiesz i powiesz co dalej z Twoim pomyslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 09.08.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Szukam projektu i chyba to bedzie Dom w pigwowcach2 napisz czy juz budujesz ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 11.08.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 minusy - nie ma garderoby, kuchnia mala, lazienki bez okien. Czy jeszcze ktos widzi inne minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabudka 26.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 To prawda, że minusem jest brak garderoby i brak okien w łazienkach. Wybierając ten projekt zwrociłam na te szczegoły uwagę. Ale po małych zmianach wygospodarowałam miejsca w pokojach na szafy. A jeśli chodzi o okna w łazienkach to jestem typem człowieka, ktory niekoniecznie potrzebuje światło w tak małych pomieszczeniach, w ktorych tak naprawdę spędza się nie zbyt dużo czasu. Jeśli chodzi o kuchnię to wcale taka mała nie jest. Własnie jestem po podpisaniu umowy na meble kuchenne i o dziwo szafek wyszło całkiem sporo. Domek jest mały,zgrabny i nowoczesny. Bardziej zależało mi na podwojnym garażu niz na tych opisanych wcześniej minusach. Juz maiłam kiedyś duży dom, z oknami w łazienkach, garderobami, prasowalniami itp. I uwierzcie wcale to nie jest takie fajne. Za dwa miesiące wprowadzam się do małego pigwowca. Myślę, że dam radę bez okien w łazienkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabudka 14.06.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Już mieszkam w moim Pigwowcu i uwierzcie wcale taki mały nie jest. Jestem ciekawa czy budujesz ten dom? Jest po prostu piekny i inny niz wszystkie. Dlugo przegladalam projekty, bylam prawie zdecydowana na TK30, ale na moja dzialke okazal sie za duzy. Wiec znowu szukanie i chyba na 90 procent to bedzie Dom w pigwowcach ale pomniejszona wersja czyli Dom w pigwowcach2. Moze sie odezwiesz i powiesz co dalej z Twoim pomyslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabudka 14.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witaj, Tak wybudowałam DOM w Pigwowcach 2 i już od roku mieszkam w moim wymarzonym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klabudka 14.06.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Tak, wybudowałam ten dom i mieszkam w nim już od roku. Pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2012 przez klabudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts