Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOM W PIGWOWCACH pracownia ARCHON

Recommended Posts

• 6 months później...
  • 4 weeks później...
  • 3 months później...
Jestem ciekawa czy budujesz ten dom? Jest po prostu piekny i inny niz wszystkie. Dlugo przegladalam projekty, bylam prawie zdecydowana na TK30, ale na moja dzialke okazal sie za duzy. Wiec znowu szukanie i chyba na 90 procent to bedzie Dom w pigwowcach ale pomniejszona wersja czyli Dom w pigwowcach2. Moze sie odezwiesz i powiesz co dalej z Twoim pomyslem? :D

• 2 years później...
To prawda, że minusem jest brak garderoby i brak okien w łazienkach. Wybierając ten projekt zwrociłam na te szczegoły uwagę. Ale po małych zmianach wygospodarowałam miejsca w pokojach na szafy. A jeśli chodzi o okna w łazienkach to jestem typem człowieka, ktory niekoniecznie potrzebuje światło w tak małych pomieszczeniach, w ktorych tak naprawdę spędza się nie zbyt dużo czasu. Jeśli chodzi o kuchnię to wcale taka mała nie jest. Własnie jestem po podpisaniu umowy na meble kuchenne i o dziwo szafek wyszło całkiem sporo. Domek jest mały,zgrabny i nowoczesny. Bardziej zależało mi na podwojnym garażu niz na tych opisanych wcześniej minusach. Juz maiłam kiedyś duży dom, z oknami w łazienkach, garderobami, prasowalniami itp. I uwierzcie wcale to nie jest takie fajne. Za dwa miesiące wprowadzam się do małego pigwowca. Myślę, że dam radę bez okien w łazienkach. :) Pozdrawiam

• 1 year później...
Już mieszkam w moim Pigwowcu i uwierzcie wcale taki mały nie jest. :)
Jestem ciekawa czy budujesz ten dom? Jest po prostu piekny i inny niz wszystkie. Dlugo przegladalam projekty, bylam prawie zdecydowana na TK30, ale na moja dzialke okazal sie za duzy. Wiec znowu szukanie i chyba na 90 procent to bedzie Dom w pigwowcach ale pomniejszona wersja czyli Dom w pigwowcach2. Moze sie odezwiesz i powiesz co dalej z Twoim pomyslem? :D