Magdalena P 23.03.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ja chętnie zobaczyłabym mugaty w wersji kremowej, wydają mi sie cieplejsze i takie chętnie widziałabym u siebie w górnej łazience. Może w połączeniu z drewnem na podłodze? Jeśli ktoś dysponuję fotkami w kremie to plisssss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sarrabat 24.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 witamod 2 lat szukalem takich plytek i wreszcie - DZIEKI WAM - znalazlem!!! Znajda swoje miesjce i w kuchni (kolor wanilia) i w lazience (czarne i biale).Problem w tym ze sprzedawane sa wysylkowo TYLKO na pelne paczki a w sklepach stacjonarnych nie maja! Mam wiec prosbe do kogos z Was, komu pozostaly jakies sztuki - czy przeslalibyscie mi jakies probki?? Bede bardzo wdzieczny...pozdrawiam PS - wyciecie w plytce pod gniazdka elektryczne jest MISTRZOWSKIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Krzysztofff czy Ty w narozniku zewnetrznym masz sklejane płytki z dwoch czesci aby faza byla dookoła ??? dobrze widzę ? jak to jest sklejone ? Własnie sie zastanawiam jak rozwiazac zewnetrzny bardzo widoczny narożnik Przejrzałam całe forum i nigdzie nie widze zblizen naroznikow zewnetrznych Wewnetrzne znalazłam ... Pozdrawiam Mugatka Moja lazienka dziś zaczyna się "rodzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) mugatka masz oko. rzeczywiście widac na 3 zdjęciu że niepełne cegiełki są sklejone z dwóch,teraz to już nie wiem co by ładniej wyglądało czy tak, jak u krzysztofa, wtedy faza się ładnie uklada, czy dopracować fugą normalnie ścięte; daj tu fotki jak się Twoja łazienka "urodzi" chętnie podpatrze tu na 4 str. też widac sztukowanie z kawałków żeby fazy się stykalya może lepiej tak rozplanować żeby trzebabyło ściąć też te całe i wtedy narożnik wyjdzie bez fazy Edytowane 29 Marca 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zirana 31.03.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam Ja również jestem fanką mugatów i przyłączam się do próśb o zbliżenia narożników u krzysztoffffa. Łazienka rewelacyjna. Ja swoje cegiełki będę kłaść w kuchni, tzn. mój mąż. Obiecał, że sam podejmie się tego zadania, ale ja jako dobra żona mogłabym mu troszkę ułatwić, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoffff 31.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Krzysztofff czy Ty w narozniku zewnetrznym masz sklejane płytki z dwoch czesci aby faza byla dookoła ??? dobrze widzę ? jak to jest sklejone ? Własnie sie zastanawiam jak rozwiazac zewnetrzny bardzo widoczny narożnik Przejrzałam całe forum i nigdzie nie widze zblizen naroznikow zewnetrznych Wewnetrzne znalazłam ... Pozdrawiam Mugatka Moja lazienka dziś zaczyna się "rodzić" Dobrze widzicie. Płytki są przecinane i zostawione tylko boki. Środek poszedł w śmieci Inaczej sie nie da ładnie zrobic. Uwierzcie mi, że fugą cudów się nie zdziała. Pomysł na tak ścinane płytki zalazłem tu na forum. Teraz już wiem, że żadna inna możliwość zrobienia narożnika zewnętrznego nie wchodzi w rachubę. Wiem, że trochę widać łączenie, ale lepsze to niż ... Widziałem zdjęcia robione tak jak mówi "słońce 2" wygląda jakby kafelkarz był pijany i zrobił krzywo. Szkoda, że producent nie robi płytki o długości 10cm (cała ma 20cm). Wtedy nie trzeba byłoby przecinać i łączyć dwóch zewnętrznych krawędzi. Wszyscy wiemy, że ten rodzaj płytek kładzie się na cegiełkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) jak to krzywo mi się wydaje ze na gebericie można zacząć nie od całej plytki tylko np 17cm a ta pod spodem wyjdzie np 7cm. przecież w kątach masz tak zrobione i nie wyglada krzywo nie panimaju powiedz gdzie widzialeś te zdjecia Edytowane 31 Marca 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nasz narożnik został zrobiony jednak inaczej, pomysł mojego męża + zdolne łapki naszego "majstra" Mi się podoba. Brakuje jeszcze fugi, wiadomo, myślę że wtedy efekt będzie taki jakiego oczekuje Zdjęcie wklejam pierwszy raz, mam nadzieję że mi się uda Pozdrawiam http://img823.imageshack.us/img823/2486/30614142.jpg By mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 I jeszcze jedno zdjeciehttp://img8.imageshack.us/img8/5033/73222476.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 o widzisz! o to mi chyba chodziło jak dobrze widze nie ma frezow na kancie? świetnie równiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.03.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dokładnie, faza została ścięta z każdej płytki w narożniku, za tydzień powinnam mieć już zarys łazienki Nadal nie mam pomysłu na oświetlenie górne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 mugatka zakladaj Ty lepiej swoją galerię, bo widze ciekawie się zaczyna u Ciebie (a moze to już końcówka wykończeniówki? remontu?)napewno forumki Ci pomoga w wyborze oswietlenia i czego tam jeszcze bys chciala namieszają w główce również http://emoty.blox.pl/resource/oui.gif krzysztofff podloga u Ciebie cudna, cała lazienka marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.04.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 krzysztoffff fantastyczna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 krzysztoffff - choć mnie ten sposób ułożenia mugatów na gebericie nie przekonuje (wiem, że to trudne płytki do cięcia i fugowania) - to cała łazienka rewelacyjna! bardzo pięknie to wyszło. dasz zdjęcia drugiej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoffff 07.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam po kilku dniach, monah - ma prawo ci sie nie podobać. Ja uważam że moje położenie płytek jest świetnie. Nie zrobiłbym tego inaczej. I nikt mnie nie przekona ze czarne jest białe a białe czarne. http://img232.imageshack.us/img232/8547/img0302h.jpg http://img688.imageshack.us/img688/7369/img0303nt.jpg http://img560.imageshack.us/img560/7918/img0301qp.jpg http://img853.imageshack.us/img853/9661/img0300l.jpg http://img861.imageshack.us/img861/8900/img0295ji.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 monah - ma prawo ci sie nie podobać. Ja uważam że moje położenie płytek jest świetnie. Nie zrobiłbym tego inaczej. I nikt mnie nie przekona ze czarne jest białe a białe czarne. dobrze, że nie "...białe jest białe, a czarne jest czarne", cytując klasyka dzięki za zdjęcia całości. przepiękna łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoffff 08.04.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 dobrze, że nie "...białe jest białe, a czarne jest czarne", cytując klasyka dzięki za zdjęcia całości. przepiękna łazienka. Dzieki monah. takiego klasyka czasami nie powinno sie cytowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoffff 12.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mugatka Po raz kolejny widzę błąd w kładzeniu płytek. Dlaczego robicie wykończenie dodając na zwieńczeniu cygaro oraz listwę bez przesunięcia cygara? Wszystkie płytki są kładzione jak cegła czyli z przesunięciem a wykończenie jest fuga w fugę. Dokładnie, faza została ścięta z każdej płytki w narożniku, za tydzień powinnam mieć już zarys łazienki Nadal nie mam pomysłu na oświetlenie górne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Błąd ? Wybacz Krzysztofie ale to chyba nie błąd tylko kwestia tego co się komu podoba. Nie zrobiłabym tego inaczej. I nikt mnie nie przekona mnie ze czarne jest białe a białe czarne. Mi się nie podoba cięcie płytek na pół w narożniku zewnętrznym, Tobie ułożenie dekorów bez przesunięcia... ale czy to błąd ? Gdzie jest napisane że ma być przesunięcie ? To kwestia wyboru, przykładałam i tak i z przesunięciem. Wybrałam to co mi się podoba i nie uważam że to błąd. Twoja łazienka piękna ! Wesołych Świąt wszystkim Mugatka Po raz kolejny widzę błąd w kładzeniu płytek. Dlaczego robicie wykończenie dodając na zwieńczeniu cygaro oraz listwę bez przesunięcia cygara? Wszystkie płytki są kładzione jak cegła czyli z przesunięciem a wykończenie jest fuga w fugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.04.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Krzysztofff,cudowna łazienka - wspaniałe płytki, lustro, lampy, no i te drzwi!!!!!!!Czy możesz napisać, co to za model, jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts