anula05 24.04.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 cegiełki jeszcze są takie:CE.SI Talco Diamantato 7,5x15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) są jeszcze takie podkradłam link Shannon u yokasty haha http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168489-Historia-Szkieletora-na-drewnie-pisana.../page62 Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 25.04.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Dostępna również CEVICA (metro,antic,city) 15x7,5. Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez gaweł7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Vogue transparenze, co prawda na zamówienie ale nie mają zawrotnej ceny - kosztują 106-120 zł/m2. Mi się udało kupić za 108. Nie są fazowane, ale dostępne w wieeeeelu kolorach i wymiar 10x20. Krzysztoff Twoja łazienka ogólnie bardzo ładna, ale to cięcie nie wygląda korzystnie. Widzę za to "swój" kibelek . Możesz wrzucić jakieś zbliżenie na narożnik zewnętrzny przy prysznicu? Tam chyba nie masz ciętych płytek? U nas niestety wychodzi 5 narożników wew. i 3 zew. Płytki mają swój nieprzemijający urok. Jak radziliście sobie z małymi uszczerbkami po cięciu? Sprawdzałam na jednej i delikatny papier ścierny pięknie wszystko usuwa bez śladu jakby ktoś chciał Mugatka u Ciebie narożnik bardziej mnie przekonuje, z resztą u nas też będzie szlifowanie i zrobione jak u Ciebie - może dlatego. Ogółem super! Dekor to już kwestia gustu. Ja jeszcze nie wiem jak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.04.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 krzysztoff mozesz napisac cos na temat umywalki i szafki ? tez mysle o ikea i tez chce podwojna ale chce standardowe umywalki tzn 2 a nie jedna szeroka - sa takie widzialam w necie ale nie na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) U mnie narożnik zafugowany wyszedł tak, jestem zadowolona Tylko takie zdjęcie obecnie posiadam, ale co nieco widać Pozdrawiam http://img232.imageshack.us/img232/3971/img7813mmm.jpg http://img692.imageshack.us/img692/8976/naroznikzewnetrzny.jpg Edytowane 28 Stycznia 2014 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Mugatka, PIĘKNIE!!! Czekamy na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoffff 03.05.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Krzysztoff Twoja łazienka ogólnie bardzo ładna, ale to cięcie nie wygląda korzystnie. Widzę za to "swój" kibelek . Możesz wrzucić jakieś zbliżenie na narożnik zewnętrzny przy prysznicu? Tam chyba nie masz ciętych płytek? U nas niestety wychodzi 5 narożników wew. i 3 zew. Płytki mają swój nieprzemijający urok. Jak radziliście sobie z małymi uszczerbkami po cięciu? Sprawdzałam na jednej i delikatny papier ścierny pięknie wszystko usuwa bez śladu jakby ktoś chciał Uważam, że bardzo korzystnie. Jak już pisałem wcześniej nie zrobiłbym tego inaczej. Przycinanie ich pod katem nigdy nie bedzie idealne i nie da takiego efektu jak oryginalne ścięcie w narożniku. Niekorzystnie moim zdaniem wygląda obcięta w narożniku płytka, która nie ma oryginalnego ścięcia (tu mam na myśli płytki całe jak i polówki). I oczywiscie nie musialem martwić sie jakimiś uszczerbkami bo oczywiście ich nie było. Chyba nie darowałbym sobie jakiś odprysków, nawet jeżeli byłyby idealnie ukryte. Ty oczywiście zrobisz po swojemu i będziesz mówiła, że jest pieknie i twojej jest ładniejsze. Edytowane 3 Maja 2011 przez krzysztoffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztoffff 03.05.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 krzysztoff mozesz napisac cos na temat umywalki i szafki ? tez mysle o ikea i tez chce podwojna ale chce standardowe umywalki tzn 2 a nie jedna szeroka - sa takie widzialam w necie ale nie na zywo Nie wiem co chcialabys wiedziec wiecej? Na stronie IKEA.pl mozesz znaleźć wszystkie produkty (umywalki, szafki, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 05.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Cena mugat vives blanco 89zł .Na allegro! dzisiaj dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Uważam, że bardzo korzystnie. [...] Ty oczywiście zrobisz po swojemu i będziesz mówiła, że jest pieknie i twojej jest ładniejsze. Nie mam w zwyczaju mówić, że moje jest ładniejsze . Natomiast podtrzymuję opinię, że przecięte płytki wyglądają jak błąd przy pracy, co nie umniejsza wyglądowi Twojej łazienki, nie odbieraj tak wszystkiego osobiście. Płytki nie będą w moim przypadku ucinane pod kątem tylko szlifowane, o odpryskach nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti_ 23.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam! Chociaż forum przeglądam od dawna, to jako pisząca jestem nowa Mam pewną kwestię do przemyślenia, może coś mi podpowiecie? Zastanawiam się nad kolorem blatu oraz szafki w łazience: - wyłożonej prawie pod sam sufit białymi płytkami Vives Mugat (z połyskiem) - prysznic wygrodzony prawie przezroczystymi luksferami - podłoga białe duże kwadraty i małe czarne kwadraty - do zrobienia blat z umywalką, pod tym szafki oraz szafka - słupek - obudowująca piec Rozważam dwie opcje: 1) Biel - biały blat, białe szafki, wszystko białe 2) Brąz - blat biały imitujący marmur (albo coś w tym stylu) do tego brązowe fronty szafek zapraszam do podzielenia się refleksjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Tak to wyszło u mnie... jeszcze jest bardzo surowo, nie mam dodatków itp... ale generalnie łazienka skończona http://img402.imageshack.us/img402/653/zbiorczy.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 mugatka ślicznie Wam wyszło, a powiedz jaką masz miskę wc? Cifial Plaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Tak, WC i umywalka jest Cifial Plaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.05.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zostały mi płytki na podłogę, wystarczy na ułożenie 3,8 m2 Vives - Mugat - Monocolor Octagono Alaska [31,6x31,6] - 4 opakowania Vives - Zola - Monocolor Taco Negro [6,7x6,7] 40 sztuk Cena do negocjacji, albo aukcja... jutro wystawie na allegro http://img163.imageshack.us/img163/6403/02forum.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.05.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zostało też: 1) Vives - Mugat - Blanco [10x20] płytki ścienne 4 opakowania czyli 4 metry kwadratowe 2) Dekor Vives - Mugat - Remate Quarter Blanco [5x20] 15 sztuk 3) Dekor Vives - Mugat - Tarpan Blanco [2x20] 18 sztuk Wszystkie te płytki można zobaczyć na stronie http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-c-20_928_957.html kolekcja MUGAT Odbiór tylko osobisty w Piasecznie, ewentualnie w warszawie na al. stanów zjednoczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.06.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Mugatko, wyszło PRZEŚLICZNIE! Pokażesz bliżej te cudne dekory wykończeniowe (te z warkoczem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.06.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Anja, chodzi o dekory przy wannie czy na scianach ? Te ze ściany mam już teraz więc wstawiam To jest sklejone z dwóch oddzielnych dekorów... Na wannie mam przycięty duży dekor, największy z kolekcji Mugatów, łatwo było dzięki temu wyregulować wysokość wanny http://img191.imageshack.us/img191/5774/05forumh.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.06.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Wstawiam też zbliżenie narożnika zewnętrznego, naprawdę da się to zrobić bez żadnych odprysków itp... Potrzeba tylko czasu i cierpliwości Na dowód fotka, może komuś to pomoże Przy okazji w okolicach Warszawy mogę polecić dobrego fachowca, uporał się z naszą łazienką perfekcyjnie ! I po pracy tego Pana nawet nie musiałam myć płytek, zdjęcia są tuż po wyjściu naszego "majstra" http://img692.imageshack.us/img692/8976/naroznikzewnetrzny.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts