kala67 07.06.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 CUDNIE wyszły Wasz łazienki !!!też mam ochotę na takie kafelki w łazience......tylko chciałabym jednolitą białą podłoge.mugatka........u Ciebie na górze są dwa różne dekory???i prosze oświećcie mnie.....czym sie różnią narożniki u mugatki i u krzysztofffa ????bo ja jakaś ślepa chyba jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.06.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 jakoże, to własnie dzieki temu wątkowi mam mugaty w wc to może pokażę jak wyszło:) Ja bardzo lubię to pomieszczenie, jednak kafelki podłogowe rekomendowane przez producenta do Mugatów mają ciut inny odcień (ale to już było gdzieś komentowane). Teraz po prawie roku użytkowania dałabym inną podłogę (nie białą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryswit 10.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam , serdecznie po raz pierwszy tu piszę , pytań co do VIVES MUGAT BIANCO nie mam , uzyskały pełną akceptację , przeczytany wątek BARDZO pomógł , DZIEKUJĘ Mam natomiast pytanie do Krzysztofa - czy możesz podać nazwę i producenta drzwi oraz opasek , to jest bardzo bliskie tego czego szukamy o ile to matowa biel pozdrawiam zwolenników stylu "metro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 10.06.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 http://www.mutina.it/ zajrzyjcie na tą stronę fani cegiełek, ja do tej pory byłam 100% nastawiona na białe ascoty , ale po tym co zobaczyłam.... nawet nie sprawdzam czy są gdzieś w Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.06.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 mugatka, nie wiem czy było może mi umknęło, jakie płytki masz na podłodze - te czarne i białe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 jakoże, to własnie dzieki temu wątkowi mam mugaty w wc to może pokażę jak wyszło:) Ja bardzo lubię to pomieszczenie, jednak kafelki podłogowe rekomendowane przez producenta do Mugatów mają ciut inny odcień (ale to już było gdzieś komentowane). Teraz po prawie roku użytkowania dałabym inną podłogę (nie białą). bardzo ładnie to wygląda u Ciebie ! ....a jaką podłogę byś teraz dał do tych płytek?? bo ja własnie szukam czegoś na podłoge.....i nie wiem na co sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
et75 11.06.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Mugatka Twoja łazienka jest cudowna! Kolor ścian dobrany odpowiednio. Zdradź proszę co to za farba jaka firma jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 12.06.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 U mnie fachowiec troszkę poszedł na łatwiznę, jesli chodzi o narożniki zew. co widać na foto:http://img121.imageshack.us/img121/8440/naroniki.jpgPrzez to nie do końca jestem zadowolona. Za to mój mąż przepięknie osadził kontakty:-). A jest zupełnym amatorem w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.06.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Queene u mnie na podłodze Vives - Mugat - Monocolor Octagono Alaska [31,6x31,6] Vives - Zola - Monocolor Taco Negro [6,7x6,7] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.06.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Et 75 na ścianach Dulux z mieszalnika - kolor NIGHT JEWELS 4 Jak malowaliśmy wydawał się baaardzo ciemny, więc proszę się nie przerazić jeśli ktoś użyje tego koloru. Po wyschnięciu moim zdaniem jest w sam raz Edytowane 13 Czerwca 2011 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Maryblair pokaż więcej zdjęć piękny blat Narożnik z tej perspektywa wygląda ładnie, ciekawa jestem jak to wygląda od strony ściętej płytki, bo tam nie ma fazy ? Jak to wykończył Twój fachowiec ? Kontakty faktycznie ślicznie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 mugatka......a ja z chęcią obeżałabym reszte Twojego domu:)masz dziennik budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.06.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Kala67 reszta domu raczej nie do pokazania, tworzy się hehe Znaczy zmienia się, 5 lat temu chcieliśmy się przede wszystkim wprowadzić, teraz dopiero mogę pozwolić sobie na zrobienie takich wnętrz jakie w międzyczasie zobaczyłam i polubiłam, choć to też tak raczej z umiarem, finansowym umiarem A inspiracje czerpie głównie z tego forum, Darcy, Betib to moje GURU Pozdrawiam Edytowane 13 Czerwca 2011 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiart 16.06.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witam,a ja byłam ostatnio na Jagiellonskiej 4 w Wawie w sklepie z glazurami boskie maja tam płytki i tam dziewczyna co obsługuje zradziła mi jak dociac mugaty tak aby nie trzeba było szlifowac krawedzi. Wycinamy kawałek płytki ze srodka i uzyskujemy pieknego malutkiego mugacika z cieniutka niewidoczna fuga na srodku.polecam i do geberitu pewnie lepiej by to wygladało. My tak mamy i jest pięknie!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiart 16.06.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Podam linka jak byscie chcieli zobaczyc http://www.vives.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.06.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Podam linka jak byscie chcieli zobaczyc http://www.vives.pl nie widze tutaj instrukcji na temat docinania mugatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 20.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 maryblair nie uważam, żeby to wyglądało źle. Przecież to płytki cegiełki. Płytki owszem - się fazuje. Ale cegieł już się nie fazuje, dlatego ja nie traktuje tego jako błąd w sztuce... Ja mówiłam swojemu płytkarzowi, że chcę osiągnąć efekt cegieł. Więc położył je podobnie jak prawdziwe cegły na ścianie w salonie i tyle.Co kolejna łazienka to piękniejsza. Ludzie ujawniajcie się i pokazujcie swoje mugaty:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 21.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam,Czy ktoś widział na żywo cegiełki z Villeroy&Boch, z serii Rechteck? Na zdjęciu nie widać, czy mają ścięte brzegi, czy nie, a ja szukam cegiełek zupełnie gładkich, jak w kuchni Sophie Dahl.Proszę o pomoc w poszukiwaniach (z góry powiem, że kolekcja Zienia odpada - są za wąskie i za długie).Będę wdzięczna! Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.06.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 może vogue Ci się spodobają Yokasta wypowiedz się zakupiłaś je chyba http://www.terrano.com.pl/showpage.php?pageID=13&idgtxe2=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 23.06.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) A czy ktoś z Was natknął się na takie płytki:https://picasaweb.google.com/lh/photo/-WSfva8T3EsWb1EUdtOoRu8MIj9-Mxknx-mt_7bxiqE?feat=directlink Takie wydłużone cegiełki, białe, gładkie... Edytowane 23 Czerwca 2011 przez merenwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts