BetyBlue 10.10.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hej! Może komuś zostało parę szt.cygar Vives Mygat Tarpan Blanco. Potrzebuję czterech szt., a nie mogę dokupić w Domu z Bajki, bo za mała wartość zamówienia do realizacji. Trochę została zmieniona koncepcja lazienki i się narobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kala no ślicznie Ci to wyszło, pokaż więcej Poproszę fotkę z przodu patrząc na umywalki A co tam jest takiego na ścianie pod oknem ? kala CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poza podłogą moje klimaty!! p.s. co nie znaczy że masz brzydką podłogę, wszystko razem u Ciebie pięknie się komponuje, a czym malowałaś te bale na biało?? akrylowa? Kala67 przepiękna łazienka! Ja też proszę więcej zdjęć dziekuje za pochwały, ciesze sie, że Wam sie podoba:) pod oknem mam biale bale malowane specjalna bialą farbą - jakas profesjonalna uzywana w stolarniach....nie pamietam nazwy.... zdjęcia pstrykne i wieczorkiem wkleje:) Hej! Może komuś zostało parę szt.cygar Vives Mygat Tarpan Blanco. Potrzebuję czterech szt., a nie mogę dokupić w Domu z Bajki, bo za mała wartość zamówienia do realizacji. Trochę została zmieniona koncepcja lazienki i się narobiło Bety....mi zostały jakieś kafelki.....tylko o które Ci dokładnie chodzi?? ten warkoczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 10.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 anowi: mnie też się wydaje że u ciebie to 1 na 1, a nie na mijankę. Gdzieś w tym wątku wcześniej jest zdjęcie, na którym są płytki tak ułożone. Jest u ciebie nowocześnie to na mijankę by się moim zdaniem gryzło. Byłam w weekend w Castoramie , mają cegiełki, te co Miszaki kupiła , 10x30, pomacałam, obejrzałam, bardzo ładne, równe, niepokrzywione i starannie zrobione się wydają, są włoskie, dla Castoramy robione/pakowane , nie wiem, tyle wyczytałam na opakowaniu, cena 54 złote/m2, ja już z nimi wychodziłam ale do kafelkowania jeszcze kupa czasu i mąż mnie powstrzymał oprócz białych były też czarne, czerwone, niebieskie, zielone, jasne i ciemne i ze trzy odcienie szarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 zrobilam zdjęcia z przodu umywalki: założenie było takie aby łazienka wyszła w wiejskim stylu..... brakuje jeszcze duzo... listew, spłuczki, półeczek, wieszaków.....ale i tak jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 10.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jest wcale nie wiejska tylko bardziej vintage jest bombowa Kala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jest wcale nie wiejska tylko bardziej vintage jest bombowa Kala! dziekuje emi chodziło mi o to aby nie było płytek od sufitu do ziemii......a tylko nad umywalka, wanna itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 11.10.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 my też tak robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetyBlue 11.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 dziekuje za pochwały, ciesze sie, że Wam sie podoba:) pod oknem mam biale bale malowane specjalna bialą farbą - jakas profesjonalna uzywana w stolarniach....nie pamietam nazwy.... zdjęcia pstrykne i wieczorkiem wkleje:) Bety....mi zostały jakieś kafelki.....tylko o które Ci dokładnie chodzi?? ten warkoczyk? tak, warkoczyk, będę bardzo wdzięczna, bardzo mi zalęży. Próbowałam szukać z innych kolekcji po salonach, ale nic takiego nie ma. Potrzebne do wykończenia wnęki pod prysznicem. Galazurnik wykładał ją cegiełką Vives i nakantach wyszło trochę brzydko. Powiedział, że to przez ich nierówne krawędzie Pomyślałam, aby zasłonić to właśnie tym warkoczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reya 11.10.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kala, cudowna (jak na razie;)) lazienka i najpiekniejszy odcien szarego we wnetrzach jaki do tej pory widzialam! Please please please, podaj co to za farba i odcien! Jak oceniasz generalnie ten odcien na zywo? zy wieczorem i przy sztucznym swietle nie jest "smutno"? I jak myslisz, czy w pomieszczeniu bez okna nie bylby za ciemny? Z gory dziekuje za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kala, prześliczna ta Twoja łazienka piękne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) tak, warkoczyk, będę bardzo wdzięczna, bardzo mi zalęży. Próbowałam szukać z innych kolekcji po salonach, ale nic takiego nie ma. Potrzebne do wykończenia wnęki pod prysznicem. Galazurnik wykładał ją cegiełką Vives i nakantach wyszło trochę brzydko. Powiedział, że to przez ich nierówne krawędzie Pomyślałam, aby zasłonić to właśnie tym warkoczykiem. Bety...daj znac na priv.....ile chcesz tych warkoczyków, podaj adres do wysyłki i wszystkie dane:) mój meil: [email protected] buziaki:) Edytowane 12 Października 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 emi.....robicie już ???? daj fotki;) mugatka.....ja zainspirowałam sie Twoją cudna łazienką reya.....farba to INTUICJA decoral wg. mnie wyglada ślicznie z bialymi płytkami.... ale wszystko to kwestia gustu;) za ciemno i ponuro nie jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.10.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) znalazłam niedawno takie płytki 10x20 ... http://e-podlogi.pl/pub/produkty/7966/183907.jpgDune MAHON Blanco aguas brillo 10x20 (D909) do kupienia-> tutajhttp://www.wnetrze-design.com/images/lb/object/architect/colortwo/thumbnails/197x97_gaad8023.jpg.thumb_150x73.jpgRako COLOR TWO BIAŁY (WHITE) GAAD8023 9,7X19,7X0,7do kupienia tu->http://www.wnetrze-design.com/color-twobialy-whitegaad8023plytka-podlogowa97x197x07gat1-p-1671.html Edytowane 10 Lutego 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Mam lepsze zdjęcia, więc jeszcze raz - moja łazienka gościnna w mugatach: fot. Monika Lewandowska Edytowane 18 Października 2011 przez Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 18.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kala67 przepiękna łazienka! Odwiedziłam Twój wątek - cały dom jest cudowny! Gratuluję - będę u Ciebie częstym podglądaczem Darcy Twoja zakończona łazienka również przepiękna! Rozgościłabym się w niej bardzo chętnie Plus kieliszek wina i dobra książka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Darcy Twoja zakończona łazienka również przepiękna! Rozgościłabym się w niej bardzo chętnie Plus kieliszek wina i dobra książka Tak właśnie spędzam piątkowe wieczory po całym tygodniu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 18.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Tak właśnie spędzam piątkowe wieczory po całym tygodniu pracy. Mnie to też bardzo relaksuje A w takim otoczeniu marzenie Piękny jest Twój cały dom - właśnie totalnie wciągnął mnie Twój blog.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grynek77 18.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dziewczyny jak sie nazywaja dokladnie plytki cegielki z villeroy boch? szukam i szukam ale nie moge znalezc ich dokladnej nazwy, a interesuje mnie to, czy sa identyczne wymiarami jak mugaty vivesa czy sa mniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) grynek77poniżej link do formatów płytek V&B Pro Architecturahttp://www.villeroy-boch.com/de/de/home/fliesen/kollektionen/kueche.html?vb_product2%5Bentry%5D=format&vb_product2%5Bfl_group%5D=0&vb_product2%5Bsid%5D=891&vb_product2%5Baction%5D=detailCreative Systemhttp://www.villeroy-boch.com/de/de/home/fliesen/kollektionen/bad.html?vb_product2%5Bentry%5D=format&vb_product2%5Bfl_group%5D=0&vb_product2%5Bsid%5D=866&vb_product2%5Baction%5D=detail Edytowane 18 Października 2011 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katel2 20.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Białe płytki cegiełki london piccadilly - czekają na meble:http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=68538&d=1312481787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts