splinka 25.06.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 W weekend jade na rozpoznanie, co i za ile i dlaczego tak drogo apropo Tubedzin&Zien. Na pewno zdam relacje. Swoja droga niesamowite,ze firmy włoskie, francuskie, hiszpanskie, angielskie i wiele innych maja biale cegielki jako standard w swojej ofercie a u nas to jakas topowa kolekcja stworzona przez topowego projektanta, jako odkrycie ameryki conajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 25.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 płytki London i Paryz z kolekcji Zienia już można kupić. http://streemo.pl/Image/437562.jpg adresy salonów są tutaj: http://www.tubadzin-zien.pl/ faaaajna kolekcja. ale rzeczywiście, u nas to jakby drugie odkrycie Ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 25.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 u nas są puny firmy ascot za 140 zł .Fotki z dzisiaj.Nie skończona łazienka jeszcze,ale po pierwszym odgruzowaniuhttp://images37.fotosik.pl/147/abb94a8cd3c3cc04med.jpghttp://images44.fotosik.pl/151/9759568d2c13b074med.jpghttp://images41.fotosik.pl/147/91a5a1243c28d847med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simonka30 20.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Gdy je zobaczyłam - zakochałam się i już widziałam je oczami wyobraźni na ścianach mojej łazieneczki. Nigdzie nie było tylko ceny tego cuda wykreowanego przez Zienia. Ale byłam dociekliwa i uzyskałam informację.Te cudeńka kosztują 180zł/m (czerwone 199zł/m). Są śliczne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Łomatko! Droższe od Ascota! Se Zień policzył ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, czy te Zienia są dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wubek 20.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, czy te Zienia są dłuższe? Wyzej jest link do broszury pdf. Prostaktne sa w rozmiarach 298x598mm, 148x598mm i 148x298mm czyli jest tez klasyczna mala w proporcji 1:2. Jedyna watpliwosc to bardzo duza faza, na tych malych wyglada troche przytlaczajaco, przynajmniej na pojedynczej sztuce na zdjeciu. Moze na scianie nie bedzie to razic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 22.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Aparici seria Fresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wizardense 25.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 doradzcie jak moge ułozyć płytki w kuchni miedzy meblami firmy Tubądzin kolekcja M Zienia Piccadilly chodzi mi o to czy same duze czy połonczenie małych bo nie mam pomysłu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 27.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 doradzcie jak moge ułozyć płytki w kuchni miedzy meblami firmy Tubądzin kolekcja M Zienia Piccadilly chodzi mi o to czy same duze czy połonczenie małych bo nie mam pomysłu niestety Wg mnie zależy jakie masz meble czy w nowoczesnym stylu czy tadycyjnym, jesli w tradycyjnym to ułożyłabym wszystkie jednakowe - jesli nowoczesny , czyli proste gładkie meble to możesz się pobawaić wielkościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MROOVCKA 23.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja tak jeszcze apropo płytek vives mugat blanco. Nie wiecie czy można je gdzieś w Poznaniu dostać? szukam i szukam w necie, ale nic nie znajduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 23.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja tak jeszcze apropo płytek vives mugat blanco. Nie wiecie czy można je gdzieś w Poznaniu dostać? szukam i szukam w necie, ale nic nie znajduję... W Bydgoszczy też nie ma. Ściągnęłam stąd - http://www.domzbajki.pl/ - taniej i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 12.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja tak jeszcze apropo płytek vives mugat blanco. Nie wiecie czy można je gdzieś w Poznaniu dostać? szukam i szukam w necie, ale nic nie znajduję... W Bydgoszczy też nie ma. Ściągnęłam stąd - http://www.domzbajki.pl/ - taniej i sprawnie. zakochalam sie w tych płytkach i musze je miec do dolnej lazienki tylko nie wiem jaka podłoge dobrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 16.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 z podłoga jakis sobie poradze- zastanawiam sie nad czyms innym- nczy te płytki sie fuguje? Bo na jednych fotkach widzialam z fuga a na innych tej fugi nie widze? I jak to jest z dosinaniem tych płytek? Bo jak przetnie sie na poł to ten jeden brzeg juz nie jest taki z "frezem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 06.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja w dalszym ciągu nie mam zrobionej łazienki, ale pozostałam wierna cegiełkom i będzie vives mugat. Są obecnie dostępne w necie w przystępnej cenie 89 zolek. A może ktoś jeszcze robił kuchnie/łazienke lub jakiekolwiek inne pomieszczenie z zastosowaniem białych cegiełek. Wrzućcie fotki. Ja obiecuje też pochwalić się łazienką, kiedy wreszcie ją zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 06.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 o matko, tak niepozornie wyglądają-jak stary piec kaflowy, a taka cena??szok!!!ale śliczne są, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 06.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to najniższa cena jaką znalazłam no właśnie jak koleżance z Holandii opowiadałam, że poszukuje takich płytek i nie ma nigdzie , to mi wierzyć nie chciała, bo tam bardzo popularne są i tanie dosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 06.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no, vives mugat też mi się nada! tylko że do mnie do kuchni nad blat, z chęcią splinko obejrzę Twoją łazienkę jak już będzie gotowa w Irl też wszędzie pełno "cegiełek" , wchodzisz do sklepu z płytkami stoją zaraz na przodzie, po 15 euro za m2. Tylko czemu są takie ciężkie!!! ti w ogóle jest dużo świetnych rzeczy, czasem nawet świetniejszych niż u nas, tylko ten transport wszystko psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarulla 06.11.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dlatego trzeba jednak autkiem wracać a najlepiej kontakty zachować i za kilka miesięcy wpaść w odwiedziny i do homebase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 06.11.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zamowiłam vives mugat- czas realizacji do 3 tyg czekam zastanawiam sie ciagle czy klasc je na mijanke czy rowno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts