skrzypi7 24.04.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Białe cegiełki Może komuś się spodobają, małe cegiełki http://dekordia.pl/produkty/?q=paris+white Mam już ułożone te kafle pomiędzy meblami w kuchni. Kupowałem jeszcze za mniejsza cenę w Dekordi. Fotki podrzucę jak już za-fuguję. Zostały mi całe paczki więc jeśli ktoś reflektuje to piszcie na pocztę: [email protected], oddam po cenie zakupu. Bardzo Fajnie się prezentują tylko trzeba pamiętać o większej ilości niż zwykłych Mugatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 29.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Trochę inne płytki cegiełki ma fabryka Mainzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agora 09.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam serdecznie! Gratuluje niezwykłych łazienek - wyglądają zjawiskowo. Poszukuje cegły do mojej łazienki. Jest bardzo malutka (5 m2) i obawiam się ze mugaty mogą być byt drapieżne przez swoja fazę.Czy znacie i możecie polecić płytki w niewielkim rozmiarze bez fazy?Oczywiście w bieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 agora, było o tym wcześniej.Jaki macie budżet ? Szukacie taniej czy jesteście w stanie zaszalec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agora 11.06.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mamy budzet do 130zł za metr. Oczywiście najlepiej by było gdyby były tańsze...przejrzałam prawie cały wątek, ale nie natknęłam się na info o takich płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 agora, polecam Ci te.Jestem w nich zakochana po uszy. Sa malutkie, zgrabniutkie i płaskie co uwazam za miłą odskocznię od wszechobecnych mugatów. Wiem, że Vives ma kapitalne cegiełki ale cena ! Ok 350 zł/m2 Mam problemy z wklejeniem linka.Napisze więc co to za firma i wrzucę zdjęcie.CERKOLOR http://cerkolor.pl/sites/default/files/styles/kolekcja_sredni/public/kolekcje/cegielka_19m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OjCieC_24 23.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Cześć bardzo podba mi się Twój pomysł, wiem że realizacja była pare lat temu ale może pamiętasz jakie kontakty do tego urzyłęś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mam prośbę do autorów postów powyżej...Zadawajcie pytania, ciut składniej.Kogo i o co pytacie ?Ojciec, jaki pomysł ?Kamila, co czy się brudzi ? Kontakty czy cegiełka ?Nie wiadomo, do czyjego postu sie ustosunkowujecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.07.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 (edytowane) Czy ktoś może widział na żywo/ lub porównywał ze sobą mugaty białe i listwę remate benicasim (z serii blanco brillo)??? Chcę ją zamówić jako wykończenie mugatów, tylko ona jest podobno wycofywana i w dodatku nie wiem jak z kolorem, skoro i tak w jednej serii są takie różnice... Edytowane 25 Lipca 2013 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiaa22 14.07.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) Wydaje mi się, że pomogę. Sama znalazłam ostatnio płytki w kształcie cegiełek ) Polecam tę stronę [nie pozycjonujemy tu stron internetowych! - Elfir] gdzie można znaleźć również kilka innych propozycji. Warto więc przejrzeć - mam nadzieję, ze pomogłam. Pozdrawiam Edytowane 14 Lipca 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
europe4you 19.07.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witajciesledze ten watek juz od dłuższego czasu gdyż jestem na etapie poszukiwań do nowego domu. Juz miałam wybrana glazurę firmy equipe (mają fajniejsze dekory niz vives) ale wczoraj zajrzałam do leroy i zobaczyłam piękną glazurę metro white 10x 20 w dobrej cenie po 70 zł za m2. Czy ktoś z was kupował ja , jaka jest jej jakość?. Szkoda tylko ze żadnych dekorów nie ma ale można dobrać z innych kolekcji.Podobno teraz brakuje tych płytek ale maja być "kiedyś" dostawy , ja mam jeszcze chwile czasu i byłabym wdzięczna za opinieps wczoraj zajrzałam do sklepu internetowego i omal nie spadłam z fotela, była pokazana na nie promocja za 55 zł/m2 ale nie można było dodać do koszyka a dzisiaj już ich nie ma i zniknęły inne promocje, które rozpoczęły się wczoraj - chyba coś im się źle odpaliło bo ceny były świetne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 19.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ja kupowałam cegiełki z APE kolekcja Biselado za 100 PLN/m2. Dekory są najróżniejsze. I faza też nie taka mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witajcie sledze ten watek juz od dłuższego czasu gdyż jestem na etapie poszukiwań do nowego domu. Juz miałam wybrana glazurę firmy equipe (mają fajniejsze dekory niz vives) ale wczoraj zajrzałam do leroy i zobaczyłam piękną glazurę metro white 10x 20 w dobrej cenie po 70 zł za m2. Czy ktoś z was kupował ja , jaka jest jej jakość?. Szkoda tylko ze żadnych dekorów nie ma ale można dobrać z innych kolekcji. Podobno teraz brakuje tych płytek ale maja być "kiedyś" dostawy , ja mam jeszcze chwile czasu i byłabym wdzięczna za opinie ps wczoraj zajrzałam do sklepu internetowego i omal nie spadłam z fotela, była pokazana na nie promocja za 55 zł/m2 ale nie można było dodać do koszyka a dzisiaj już ich nie ma i zniknęły inne promocje, które rozpoczęły się wczoraj - chyba coś im się źle odpaliło bo ceny były świetne... Te płytki to pierwowzór mugatów Widziałam mnóstwo łazienek za granicą z tymi płytkami, wyglądają niemal identycznie, a cena jeśli by była prawdziwa, to rzeczywiście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Przyszły moje płytki: dekory są śnieżnobiałe, jak mugaty!!! CUDO!!! Jestem przeszczęśliwa!!! Kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.07.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Przyszły moje płytki: dekory są śnieżnobiałe, jak mugaty!!! CUDO!!! Jestem przeszczęśliwa!!! Kamień spadł mi z serca http://www.bajkowydworek.mojabudowa.pl/pliki/bajkowydworek/image/dsc00665.jpg http://www.bajkowydworek.mojabudowa.pl/pliki/bajkowydworek/image/dsc00667.jpg DWOREK http://www.bajkowydworek.mojabudowa.pl/pliki/bajkowydworek/image/dsc00671.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.07.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Dardurdka super ! bardzo mi się podobaja dywanowe podłogi z Vives - do mnie sa niestety ciut " za eleganckie" przy okazji wrzucę dwie fotki z mojej Vivesowej łazienki -wciaż nie skończonej jeszcze... Edytowane 29 Lipca 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Kamilka, no wreszcie! Już myślałam, że nikt już nie robi mugatowych łazienek Twoja jest przepiękna - skromna i elegancka zarazem Super retro obrazki, moge wiedzieć gdzie je wyszukałaś??? O i wypatrzyłam dozownik szary z castoramy!!! Jak się sprawuje??? Edytowane 29 Lipca 2013 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.07.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kamilka, no wreszcie! Już myślałam, że nikt już nie robi mugatowych łazienek Twoja jest przepiękna - skromna i elegancka zarazem Super retro obrazki, moge wiedzieć gdzie je wyszukałaś??? O i wypatrzyłam dozownik szary z castoramy!!! Jak się sprawuje??? Dozownik szary z Casto - jak za ta cenę to sprawuje się super mam go może z dwa miesiące, nie wiem jak dalej - póki co nic się nie dzieje. Obrazki to rysunki pewnej bardzo zdolnej rysowniczki i scraperki - są genialne, naprawdę retro i ogromnie je lubię zbliżenie jednego: http://2.bp.blogspot.com/-A80EKEUwnKQ/UefcAPVjJrI/AAAAAAAAGDc/UwxMQRc3Csw/s1600/lazienkagora5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.07.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Właśnie tak mi się zdawało że gdzieś je widziałam Bardzo fajnie wyglądają i nadają klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Kamilcia piękna łazienka ! uwielbiam takie czyste, nieprzeładowane, klimatyczne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts