mugatka 09.05.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Honer przejrzyj wątek - było o tym już kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieczcz 12.02.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Witam i błagam o pomoc Z powodu awarii instalacji tak zwani "fachowcy" skuli mi w łazience kilka płytek oczywiście nie pytając mnie o zdanie Niestety nie mam zapasu, a płytki są już wycofane ze sprzedaży, ale wiem że sporo osób na forum je ma więc może komuś został zbędny nadmiar. POSZUKUJE ZATEM PŁYTKI BIAŁE METRO, 10X30 CM Z CASTORAMY, KOLEKCJA COLOURS, POTRZEBUJĘ OK 10 SZTUK ALE ODKUPIĘ RÓWNIEŻ WIĘKSZĄ ILOŚĆ, Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
U Jaśków 06.04.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Witajcie! Czytam i zielenieję z zazdrości!!! Wszystkie kuchnie i łazienki cudne!Jeśli dobrze się przyglądam, płytki Ascot pun white są troszkę delikatniejsze i bardziej płaskie od mugatów... stąd moja prośba...może ktoś wrzucić kilka fotek z ascotami?? Albo może jakąś inną ciut bardziej płaską wersję mugatów? U mnie na podłogach wszędzie drewnopodobny Hasel ochra paradyża i od bogactwa kształtów mugatów obawiam się,że może mi się przelewać a do całkowicie płaskich płytek jakoś nie mogę się przekonać... na początku tego tematu ascoty jeszcze się przewijały a teraz głucho, cicho...może jakiś dobry duszek coś wrzuci??? Niech wiosna będzie z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts