Darcy 14.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dzięki dziewczyny, dzisiaj byłam w Cermagu na Głogowskiej i tam znalazłam białe cegiełki Macieja Zienia, ale po pierwsze m2 kosztuje ponad 170zł, a po drugie wydawało mi się, że nie do końca były białe. Myślę że w sobotę uda nam się tam podjechać i zobaczymy co z tego wyjdzie .Wczoraj byłam już tak zdesperowana, że nawet rozważałam wyjazd po płytki do W-wy A nie bardziej się opłaca kupić przez internet? Vives Mugat za 89 zł / m2 znajdziesz tutaj: http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-mugat-blanco-10x20-p-8118.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 14.05.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Strucello - oczywiście piękne Vivesy (!), ale co Ty masz takiego ładnego na podłodze??? To panele czy płytki drewnopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strucello 14.05.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 @panczurka - Na podłodze są oczywiście płytki drewnopodobne - Serenissima mountain timber także wykonane własnoręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 14.05.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Przyznam, że od razu przyszła mi na myśl Serenissima... Też mam Mountain Timber, tylko szarą. Ale to już inny wątek. Proponuję Ci wkleić zdjęcia też w wątku o płytkach drewnopodobnych, gdyż mogą stać się inspiracją i zarażać innych. Ale już nie zaśmiecam tego topiku. Gratuluję pięknej ściany, podłogi i talentu!POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 14.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 A nie bardziej się opłaca kupić przez internet? Vives Mugat za 89 zł / m2 znajdziesz tutaj: http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-mugat-blanco-10x20-p-8118.html Pewnie warto, ale tylko puny mają dekory hot i cold, chyba że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 14.05.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Pewnie warto, ale tylko puny mają dekory hot i cold, chyba że się mylę? Z tego co wiem - tylko Puny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 15.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Byłam dzisiaj na Kopczyńskiego zobaczyć puny są śliczne, ale czy jest jeszcze możliwość zobaczenia gdzieś w Poznaniu mugaty ? Będę wdzięczna za podpowiedź, bo na Waszych zdjęciach wyglądają ślicznie, ale chciałabym zobaczyć je " na żywo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 16.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Byłam dzisiaj na Kopczyńskiego zobaczyć puny są śliczne, ale czy jest jeszcze możliwość zobaczenia gdzieś w Poznaniu mugaty ? Będę wdzięczna za podpowiedź, bo na Waszych zdjęciach wyglądają ślicznie, ale chciałabym zobaczyć je " na żywo". Ha ... mugaty na żywo - u mnie w domu - zapraszam jakby co ... bo w Poznaniu Vivesa ma tylko Carmen na Obornickiej ale na miejscu jest tylko Zola (tak jak mugat tylko w macie ). Wiem na pewno bo w grudniu przeszukałam cały Poznań ... oj zła byłam ... takie duże miasto a ... ech szkoda słów. W końcu kupowałam w ciemno w sklepie internetowym no i tak, jak już pisałam wyżej - rozczarowały mnie listwy ... no chyba,że od tamtego czasu ktoś je już ma w ofercie w naszym kochanym mieście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 17.05.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mam pytanko czy natrafił ktoś moze na PUNTY w kuchni gdzie meble maja ciemne fronty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 18.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 mycha73 przejdę więc jeszcze raz Obornicką, choć muszę przyznać że już mi się nie chce. Nie mówiąc o mężu, który słysząc że znowu jedziemy oglądać płytki, ostatnio zwyczajnie odmówił, twierdząc że jeśli w końcu się nie zdecyduję to on pojedzie do Castoramy i do całego domu kupi pierwsze lepsze i NAJTAŃSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 18.05.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 :rolleyes: ... faceci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 18.05.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Mycha, szok, kapcie mi spadły! piękna łazienka!!! gratuluję smaku! a po kuchni Strucello to juz nie miało co spadać , tez mi się bardzo podoba, świetnie zrobione! Robiłeś / aś własnymi ręcami? jak to moja mama zawsze mówi nie święci garniki lepią, mój tata całe życie z czołgu strzelał a na emeryturze przyszło mu u babci mały remoncik zrobić i wiecie jak ładnie kafelki układa? sie okazało po latach , hihi. Strucello, brawo! Sama ostrzę sobie zeby na płytki z Vives, klamka zapadła, u mnie też będą w kuchni nad blatem ale tylko 4 rzędy. raptem 1.5 m2 po obejrzeniu kilku waszych fot zdecydowałam, żę dam białą fugę, chociaż ciemna też jest super, nadaje takiej drapieżności trochę , dramatyzmu. mam takie pytanie o poradę ,co myślicie na ten temat? : Będę mieć te płytki nad ciągiem szafek, ciąg jest od ściany do ściany, innych szafek nie bedzie , tylko te, czy dawać pytki tylko na tej najdłuższej, "tylnej" ścianie, nad blatem, czy zajść tez po bokach , na bocznych ścianach, nad bokami szafek, mam nazdzieję że dobrze opisałam, nie mogę sobie tego wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 19.05.2010 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ja bym zrobiła też boki ścian. Witam tez jestem zakochana w vives mugat . U mnie beda w kuchni na lazienke juz za puzno. Będą nad blatem ściana w krztałcie elki. Jestem juz po dwumiesiecznej batali poszukiwan zdecydowana na plytki i zlewozmywak Fronty mebli raczej ciemne bo mam juz stoł kyory zajmuje 2\3kuchni i raczej chce pod kolor dzisiaj mam wolne i jade zamóeić sprzęty napewno jeszcze poczekam z piekarnikiem.Mam jeszcze klina na dlat.Maż dał mi na to 2 miesiące i już wiem że nie zdąże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 19.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 U mnie Vivesy będą w kuchni tylko na jednej ścianie (też około 2 m2) i uważam, że starczy... Za to w łazience mam na ścianie z umywalką + cały prysznic. Myślę, że sama musisz ocenić jak ubrać swoją kuchnię, w czym jej ładniej )) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 20.05.2010 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 To są uroki mojego charakyeru . Już wiem dlaczego mój mąż się wracał po szafę o której tak prawiłam po 50km zawrócił z piskiem opon chociaż wcale nie myślałam o jej kupnie już bym szafy nie kupiła bo na wszystkie patrzyłabym przez pryzmat tej właśnie.A pojechaliśmy tylko po lampe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sophia 20.05.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam czy mozecie mi napisać jak nazywaja się dokładnie te płytki?http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=36241839 Bo już sama nie wiem... Ja też jestem ciekawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sophia 20.05.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Czy oferta odstąpienia nadal aktualna, dosłownie 3 szt mnie interesują, chętnie też zapłącę, bo muszę te daibelskie płytki zobaczyć na żywo zanim zakupię dużą partię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coucou 21.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Hej kobietkimam pytanie jak sprawują się mugaty w łazience? mam na myśli te białe fugi no i płytki tez . Mam na nie straszną ochotę nma razie kupiłam 2 m2 do kibelka jeszcze nie położone a o łazienkę się martwię ,ze ze sciery nie zejdę przy białych płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 24.05.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Ja bym się tak bardzo nie bała bieli również słysze wiele takich lamenyów . No i mam trzech facetów w domu okropni bałaganiarze więc lekko nie będzie. Ale wiem że nic nie jest wieczne a napewno nie bała fuga .Mąż mówi że będzie odnawiał tym bardziej że on kład płytki.Pozdrawim odwagi:): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ES1719504777 28.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 My mamy u siebie białe i kremowe mugaty i białą fugę do tego (również na podłodze), dlatego zdecydowaliśmy się na fugi epoksydowe. Ale jak to będzie w praktyce z ich użytkowaniem to się dowiemy jak się wprowadzimy (liczę, że już niebawem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts