buki75 17.09.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Witam. Zacząłem budowę Dom Będzie stał w Łuczycach k/ Krakowa. Na razie idzie dobrze, mamy problemy tylko z panem od przyłącza wody. Nie chce go zrobić. A to jest jedyny w gminie gość od robienia przyłączy i zatwierdzania (odbierania). Albo on albo my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 18.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 witaj i..powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoja30 19.09.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dlaczego nie chce zrobić i co znaczy jedyny? Nie możecie znaleźć kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 19.09.2007 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 witaj zoja30.Po prostu on się nie zgadzał na zrobienie przyłącza, mimo iż sam warunki wydał w lutym 2007. Długa historia. W każdym razie dziś ta historia się zakończyła - po mojej interwencji u wójta, gość jednak przyznał, że nie ma technicznych przeciwwskazań do robienia przyłącza. A że wszelkie pozwolenia mam... szukam teraz innej firmy, która mi to zrobi. A gdyby były problemy potem z odbiorem u tego gościa - to mam zawiadomić gminę. A Ty gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoja30 20.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Z tego co widzę to po sasiedzku w Marszowicach. Jeśli to ten sam facet co nam wydawał warunki to zastanawiam się co będzie z naszymi przyłączami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 20.09.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No prosze, ale świat jest mały. Czy przypadkiem nie jeden z tych 4 domów, które na polanie w lesie przy drodze się równocześnie budują? Na pewno ten sam pan N. To on robi przyłącza i je potem "odbiera". Wy możecie mieć inaczej, bo może w Marszowicach inaczej idzie woda - u nas w Łuczycach był zawsze problem z wodą (ciśnienie) i dlatego w tym roku wykopano dodatkową studnie, która ma wzmocnić ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlsruhe 22.09.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 hallo buki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No to ja też sie przyłączam do witających, życzę wytrwałości i dobrej zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 26.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jesli chodzi o Pana N. to muszę powiedzieć że mi robił przyłącze w 2004r. i spisał się rewelacyjnie. Szybko, bez problemu i jakichkolwiek kłopotów.Fakt, że ciśnienie u nas kiepściutkie i parę razy na początku lata nie było wody w kranie, później problemu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts